SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çağlar’a Yazıbaşı’da yoğun ilgi: ‘Biz dersimizi çalışarak geldik’

Bu haber 08 Şubat 2024 - 22:54 'de eklendi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Günde 8-10 program yaparak çalışmalarını sürdüren Çağlar, dün de Taşkesik ve Arslanlar’da vatandaşlarla buluştu. Barış Yapı Pazarı’nı da ziyaret eden Çağlar, akşam da köy kahvesinde Yazıbaşı halkı ile bir araya geldi

YAZIBAŞI’DA kahvehane toplantısı gerçekleştiren Çağlar’a Yazıbaşı halkının da ilgisi yoğun oldu. Gittikleri her mahallede büyük ilgi ile karşılandıklarını belirten AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük, Yazıbaşı halkına teşekkür etti.

HASAN FİLİZ, ÇAĞLAR İÇİN DESTEK İSTEDİ

ÇAĞLAR’I karşılayanlar arasında Yazıbaşı’nın eski belediye başkanlarından Hasan Filiz de vardı. Filiz, toplantıda söz alarak, “Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayı sayın Özgür Erman Çağlar’ı 20 senedir tanıyorum. Kendisi Torbalı’nın ve Yazıbaşı’nın sorunlarına vakıf bir isim. Hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan, sizlerden 31 Mart yerel seçimlerinde Özgür başkanıma destek istiyorum. Torbalı’nın ve Yazıbaşı’nın sorunlarını çözüp hizmet getirecek başkan Özgür Erman Çağlar kardeşimizdir”  dedi.

ÇAĞLAR, “YAZIBAŞI’NIN TALEPLERİNİ BİLİYORUZ”

TORBALI’NIN ve Yazıbaşı’nın artık boşa geçirecek vaktinin olmadığını belirten Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, “Torbalı’mız mahalleleriyle, beldeleriyle, köyleriyle hızla büyüyen bir ilçe. Nüfusumuz her yıl yaklaşık 10 bin kişi artıyor. Bizim artık boşa geçirecek vaktimiz yok. 2014 ve 2019 yılları arasında ilçemize yaptığımız hizmetleri biliyorsunuz. Adnan Yaşar Görmez başkanımızla beraber 60 mahallemizi bir ve eşit tutarak ilçemize sayısız hizmet ve eser kazandırdık. 31 Mart’ta da sizlerin değerli desteği ile iş başına gelip, adaletli ve şeffaf bir belediyecilik anlayışını hemşehrilerimizle buluşturacağız” dedi.

“TORBALI’NIN SORUNLARINI DA BİLİYORUZ, ÇÖZÜMLERİNİ DE”

BİZ dersimize çalışarak geldik diyen Çağlar, “Yaklaşık 20 yıldır Torbalı’da aktif siyaset yapıyorum. Geçmiş dönemlerdeki belediyecilik tecrübelerimle Torbalı’nın sorunlarını da biliyorum, çözümlerini de. Biz dersimizi çalışarak geldik. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, ortak paydamız Torbalı’ya hizmet olsun. Torbalı’nın dertleri ile dertlenen bir kardeşiniz olarak ilçemize hizmet etmeye ben hazırım. Yerel ve genel iktidarı bir araya getirip, ilçemizin sorunlarını hep beraber çözelim. Siz daha söylemeden ben Yazıbaşı’nın taleplerini sayayım, Yazıbaşı kanalizasyon istiyor, yol sorunlarının çözülmesini istiyor, ulaşımda yaşanan sorunlar var, halı sahanız kaderine terk edilmiş durumda, bir mesire alanı ihtiyacınız var. PTT şubesi ve banka ATM’si talepleriniz var. Bunların hepsini el birliği ile çözeceğiz, ben sizlere güveniyorum, siz de bana güvenin. 20 yıllık siyasi hayatımda hiçbir zaman herşeyi ben yaparım diyen bir insan olmadım, ama bir şeyi yaparım dersem de bedeli ne olursa olsun onu yaparım. 31 Mart’ta Torbalı’da ve Yazıbaşı’da hizmetlerle dolu yeni bir hikayeyi hep beraber yazalım. Verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.