SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çağlar: “Torbalı’ya ‘hizmet’ lazım!”

Bu haber 29 Mart 2024 - 6:53 'de eklendi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Her gittiği mahallede yoğun bir sevgi seli ile karşılanan Çağlar, önceki akşam da Torbalı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

BİNLERCE kişinin “Özgür Başkan” sloganları ile karşıladığı Çağlar, “Her gittiğimiz mahallede görüyoruz ki Torbalı kararını vermiş. Torbalı artık hizmet gelsin diyor, Torbalı’nın kararı Cumhur İttifakı. Ben 20 yıldır aktif siyasetin içerisindeyim. Ama bugüne kadar hiçbir zaman hemşehrilerime siyaset yapmadım. Hiç kimseyi siyasi görüşüne göre ayırmadım. 1 Nisan’dan sonra da siyaset değil, hizmet yapacağız. O yüzden sizlerden ricam bunun bir yerel seçim olduğunu bilerek sandığa gidelim. Siyasi görüşü, ideolojisi ne olursa olsun tüm Torbalılı hemşehrilerimin oyuna talibim. Sizleri Torbalı’nın geleceğine sahip çıkmaya, Cumhur İttifakı’na sandıkta sahip çıkmaya, hizmete oy vermeye davet ediyorum” dedi.

YARIM KALAN PROJELERİ BİZ BİTİRİRİZ

YEREL ve genel iktidarı bir araya getirerek Torbalı’ya hizmet yapacaklarını belirten Çağlar, “Sizler de biliyorsunuz ki Torbalı Belediyesi işçi maaşlarını bile ödeyemiyor. Meydan projesi yarım kaldı. Bizim dönemimizde yapılan belediye hizmet binası Büyükşehir Belediyesi’ne verildi. Torbalı’ya hizmet etmek için mevcut belediye imkanları yeterli değil, bize hükümet desteği lazım. Torbalı’da yerel ve genel iktidarı bir araya getireceğiz, ilçemizin 60 mahallesine hemşehrilerimizin layık olduğu hizmetleri yapacağız. Yarım kalan meydan projesini de biz bitiririz, belediye hizmet binasını da Büyükşehir’den bedeli ne olursa olsun biz alıp ilçemize tekrar kazandırırız. 3 gün sonra sandık başına gideceğiz. İnanıyorum ki Torbalılı hemşehrilerim Pazar günü sandığa gidip Torbalı’nın geleceğine sahip çıkacak, hizmete oy verecek, Cumhur İttifakı’na oy verecek” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.