SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çağlar: “Torbalı’nın her karışında izimiz var! Biz dersimize iyi çalıştık”

Bu haber 26 Mart 2024 - 7:10 'de eklendi.

Cumhur İttifakı Belediye başkan adayı Özgür Erman Çağlar, gönül sofrası iftarlarına devam ediyor. Dün akşam da Subaşı’da kurulan gönül sofrasına yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Subaşılı vatandaşları tek tek selamlayan Çağlar, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının ülkemize, milletimize ve bizlere hayırlar getirmesini diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın, gönül soframıza konuk olan siz değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

“SİZE KARDEŞ OLMAYA GELDİM”

ÇAĞLAR, iftar sonrası Göllüce, Atalan ve Pamukyazı mahallelerini ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya geldi. Her gittiği mahallede büyük sevgi ve yoğun ilgi ile karşılanan Çağlar, 31 Mart yerel seçimlerinin Torbalı için önemine vurgu yaptı. Torbalı’nın kaybedecek 5 yılı olmadığını belirten Çağlar, “Yaklaşık 20 senedir sürekli sahadayım. İyi gününde, kötü gününde her zaman siz değerli hemşehrilerimin yanında oldum. Makamlar gelir geçer, önemli olan hayırla yad edilmektir. Benim kapım da, gönlüm de hemşehrilerime her zaman açık oldu. Hemşehrilerime hiçbir zaman siyaset yapmadım.

Hiç kimseyi dinine, diline, ırkına, mezhebine, siyasi tercihine göre ayırmadım. Ben hemşehrilerimle her zaman gönül bağı kurdum. Bugün de kurduğumuz bu gönül bağının ne kadar güçlü ve sağlam olduğunu gittiğim yerlerde görüyorum. O nedenle siz değerli hemşehrilerime ne kadar teşekkür etsem azdır. Bugün de buraya siyaset yapmaya gelmedim. Gecemi gündüzüme katıp, ilçem için, hemşehrilerim için hizmet etmeye geldim. Benim derdim başkan olmak değil, sizlere kardeş olmak” dedi.

“TORBALI’NIN SEVİNCİNİ HEP BERABER KUTLAYALIM”

ÇAĞLAR, “Biz hemşehrilerimizi ayrıştırarak değil, birleştirerek ilçemize hep beraber hizmet edeceğiz. Projelerimiz hazır, Torbalı’nın ihtiyaçlarını biliyoruz, dersimize iyi çalıştık. 1 Nisan itibariyle de İnşallah sizlerin de desteği ile kolları sıvayıp çalışmaya başlayacağız. Torbalı’nın ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri ilçemize kazandırana kadar durmak yok, yorulmak yok, uyumak yok. Yarım kalan belediye binamızı da geri alacağız, meydan projemizi de tamamlayacağız, kapalı pazaryerimizi de yapacağız, diğer hizmetleri de ilçemize kazandıracağız.

Biz bugüne kadar hemşehrilerimize ne söz verdiysek yerine getirdik. Sizlerden ricam 31 Mart’ta sandığa giderken siz de yapan ile yapmayanı ayırt edin. Ben Torbalı’yı, Torbalılı hemşehrilerimi çok seviyorum, kendimi önce yüce Rabb’ime sonra da siz değerli hemşehrilerime emanet ediyorum. Biz kazandığımızda kimse kaybetmeyecek, tüm Torbalı kazanacak. 31 Mart gecesi Torbalı’nın sevincini hep beraber kutlayalım” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.