SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çağlar: ‘Torbalı Meclis toplantıları canlı yayınlansın’

Bu haber 07 Ağustos 2021 - 23:46 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi Ağustos ayı olağan belediye meclis toplantısı gerçekleşti. Komisyonlardan gelen önergelerin oylandığı meclis toplantısı oldukça sakin gerçekleşti. Toplantının başında söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, ülkemizdeki orman yangınlarını gündeme getirdi.

Çağlar yaptığı konuşmada, “Ülkemizde meydana gelen orman yangınlarını bizler de üzülerek takip ediyoruz. Doğal afetler üzerinden bugüne kadar siyaset yapmadık, bugünden sonra da yapmayacağız. Devletimiz tüm imkanları ile, tüm kurumları ile teyakkuz halinde, gerekli çabayı gösteriyorlar. Bizler de kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Bu yangınlara sebep olanları da lanetliyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar, ülkemizin birliğini, beraberliğini bozamayacaklar” dedi. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin de, belediye olarak yangın söndürme ekiplerine gerekli destekleri verdiklerini söyledi.

ÇAĞLAR, ÖNERGEYİ BİR KEZ DAHA GÜNDEME GETİRDİ

Ağustos ayı olağan belediye meclis toplantısının son bölümünde bir kez daha söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, “Daha önce Cumhur İttifakı belediye meclis üyeleri olarak belediye meclisimize bir önerge vermiştik. Bu önergede belediye meclis toplantılarının sosyal medya üzerinden canlı yayınlanmasını talep etmiştik. Bu önergemizi bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Belediye meclisimizin şeffaflığı ve Torbalı kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla, bu canlı yayınların faydalı olacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu. Torbalı Belediye meclisi Eylül ayında toplanmayacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.