SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çağlar: “Torbalı, 1 Nisan’da yeni bir sabaha uyanacak”

Bu haber 21 Mart 2024 - 1:50 'de eklendi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar saha çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Pancar Mahallesi’nde yüzlerce kişiyle iftarını açan Çağlar, ardından Torbalı Belediyesi Doğa Sporları Kulübü (TOBEDOSK) üyeleri ile bir araya geldi. Çağlar, günün son programını Kuşçuburun’da gerçekleştirdi.

BİNLERCE kişinin davullarla karşıladığı Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar, “Torbalı, 1 Nisan’da yeni bir sabaha uyanacak” dedi.

“TORBALI HAZIR, BİZ HAZIRIZ”

KUŞÇUBURUN’DA binlerce kişinin katılımı ile mitinge dönüşen toplantıda konuşan Çağlar, “2014-2019 döneminde Adnan Yaşar Görmez başkanımızla ilçemize bugünün parasıyla 5 Milyarlık kamu yatırımı getirdik. Ama maalesef bizden sonra ne Torbalı’ya ne de Kuşçuburun’a bir tek çivi çakılmadı. Torbalı’mız hızla büyümeye devam ediyor. Sorunlarımız artıyor. Kuşçuburun’un da, Torbalı’nın da sorunlarını biliyoruz, dersimize iyi çalıştık. İlçemizin 60 mahallesini kapsayacak projelerimizle biz hazırız, görüyorum ki Kuşçuburun da hazır, Torbalı da hazır. Torbalı, 1 Nisan’da yeni bir sabaha uyanacak. Hizmetlerle, eserlerle, gerçek belediyecilikle ilçemizde yeni bir dönemi hep beraber başlatacağız. Görüyorum ki Kuşçuburun kararını vermiş, hizmet belediyeciliği için Cumhur İttifakı diyor. İlginiz, alakanız ve desteğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.