SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çağlar: “Siyaset yapmaya değil, hizmet etmeye talibim”

Bu haber 23 Şubat 2024 - 0:33 'de eklendi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar, saha çalışmaları kapsamında Torbalı Rumeli ve Balkan Göçmenleri Derneği’ni ziyaret etti. Çağlar, “Ben siyaset yapmaya değil, ilçeme hizmet etmeye talibim” dedi

GÖREVE geldiklerinde her mahallenin ihtiyaçlarına göre, vatandaşların taleplerine göre hizmetler yapacaklarını belirten Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar, “Bizim belediyecilik anlayışımızın merkezinde insan var. İnsan odaklı projelerle 60 mahallemize eşit hizmet edeceğiz. Hangi mahallemizin ne talebi varsa, o mahallede yaşayan hemşehrilerimiz ne istiyorsa, önce onu yapacağız. Ben istedim oldu anlayışı ile değil, istişare kültürü ile belediyemizi hep beraber yöneteceğiz. Bunu yaparken de bugüne kadar ihmal edilmiş olan mahallelerimize öncelik vereceğiz. Torbalı’mızı 60 mahallemize yapacağımız hizmet ve eserlerle güzelleştireceğiz” dedi.

“GENEL İKTİDARIN GÜCÜYLE İLÇEMİZE HİZMET GETİRECEĞİZ”

TORBALI’DA yerel ve genel iktidarı bir araya getirerek önemli hizmetlere imza atacaklarını belirten Çağlar, “Sizler beni tanıyorsunuz. Ben bildiğiniz, tanıdığınız Özgür’üm. Birçoğunuzla burada çocukken beraber sokakta top oynadık. Ben buraya sizlere siyaset yapmaya gelmedim. Bizim bir derdimiz var, biz ilçemize hizmet yapmak istiyoruz. Yerel ve genel iktidarı bir araya getirerek ilçemize büyük hizmetler kazandırmak istiyoruz. Nüfusumuz hızla artıyor, Torbalı’nın kaybedecek vakti. Kısır çekişmelerle, kavgalarla, dedikodularla harcayacak 5 yılımız daha yok. Torbalı hizmet bekliyor, hemşehrilerimiz laf değil, icraat istiyorlar. Dersimizi iyi çalıştık, tüm mahallelerimizin sorunlarını, şikayetlerini, isteklerini biliyoruz. Çözümlerini de biliyoruz. Bazılarını belediyemiz imkanları dahilinde, bazılarını da hükümetimizin desteği ile bir bir çözeceğiz. Ben tanıdığınız, bildiğiniz Özgür Erman Çağlar olarak siyaset yapmaya değil, ilçeme hizmet etmeye talibim.” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.