SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çağlar, Pamukyazı ve Subaşı’da konuştu: ‘Siyaset yapmaya değil, hizmet etmeye geliyoruz’

Bu haber 14 Şubat 2024 - 23:59 'de eklendi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar, Subaşı ve Pamukyazı’da vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgi ile karşılanan Çağlar, “Hizmetin siyaseti olmaz, biz siyaset yapmaya değil, ilçemize hizmet etmeye talibiz” dedi

GİTTİĞİ her mahallede yoğun ilgi ile karşılanan Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar, dün de Subaşı, Pamukyazı ve Atalan mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 31 Mart’tan sonra Torbalı’da yeni bir dönemin başlayacağını belirten Çağlar, “Hangi siyasi görüşten olursa olsun tüm hemşehrilerimizin oylarına talibiz. Bizler siyaset yapmaya değil, Torbalı’da yerel ve genel iktidarı bir araya getirerek ilçemize hizmet etmeye talibiz. Hemşehrilerimizden aldığımız güçle 31 Mart’ta Torbalı’da yeni bir dönem başlatacağız. Torbalı’mızın kayıp 5 yılını telafi edip, kamu ve yerel hizmetlerle 60 mahallemizde eser belediyeciliği yapacağız” dedi.

ÇAĞLAR: “HİZMETİ BİZ YAPARIZ”

TORBALI’NIN sorunlarına vakıf olduklarını ve tüm sorunları çözeceklerini belirten Çağlar, “Gittiğimiz her mahallede hemşehrilerimiz taleplerini, şikayetlerini iletiyorlar. Bizler bu sorunları zaten biliyoruz. Hemşehrilerimiz yol istiyor, altyapı istiyor, düğün salonu, taziye evi, park, halı saha istiyorlar. Bu hizmetlerin tümü bizim programımızda var. Sizler bizi zaten 2014-2019 döneminde Adnan Yaşar Görmez başkanımızla yaptığımız hizmetlerle biliyorsunuz. Bu hizmetlere yenilerini eklemeye geliyoruz. Hizmeti yine biz yaparız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.