SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çağlar, Egekent’te konuştu; ‘Tek derdimiz ilçemize hizmet etmek’

Bu haber 23 Mart 2024 - 1:11 'de eklendi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar saha çalışmalarına devam ediyor. Önceki gün akşam yüzlerce kişinin katılımı ile Bahçelievler TOKİ’de iftarını açan Çağlar, ardından Ayrancılar’da Egekent sitesi sakinleri ile bir araya geldi.

AK PARTİ İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın da katıldığı toplantıda konuşan Çağlar, “2014-2019 döneminde Adnan Yaşar Görmez başkanımızla beraber Torbalı’ya da, Ayrancılar’a da, Egekent’e de en güzel hizmetleri biz yaptık. Torbalı’nın 60 mahallesinde hizmetlerimiz, eserlerimiz duruyor. Bizden sonra maalesef mevcut belediye bu hizmetlere devam edemedi. Basit belediye hizmetlerini bile yerine getiremediler. 1 Nisan’da Torbalı’mızda yeni bir dönem başlatmak için, hizmet seferberliği başlatmak için, projelerimizle, gerçek belediyecilik anlayışımızla karşınızdayız. Bizim tek derdimiz var, kaldığımız yerden hizmetlerimize devam etmek. Bunun için 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’na güçlü bir şekilde desteğinizi bekliyoruz. Biz siyaset yapmaya gelmedik, benden hiçbir zaman genel siyaset görmeyeceksiniz, benden Torbalı’ya, Ayrancılar’a, Egekent’e, Torbalı’mızın 60 mahallesine sadece hizmet göreceksiniz, eser göreceksiniz, gerçek belediyecilik göreceksiniz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.