SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çağlar durmak bilmiyor

Bu haber 02 Şubat 2024 - 12:52 'de eklendi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar, sahada gösterdiği performans ile göz dolduruyor. Çağlar’a Torbalı halkının da ilgisi oldukça yoğun

CUMHUR İttifakı Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, saha çalışmalarına bugün de yoğun bir şekilde devam etti. Sabahın erken saatlerinde Perşembe Pazarı’nı ziyaret eden Çağlar, pazarcı esnafı ile bir araya geldi. Pazarcıların sorun ve isteklerini dinleyen Çağlar’a pazarcıların ilgisi de yoğun oldu. Çağlar daha sonra Toremder’e bir ziyaret gerçekleştirerek ilçedeki emlakçıların sorun ve taleplerini dinledi. Atatürk Sanayi Sitesi’nde yeni faaliyete giren Fenomen Garaj’ın açılış törenine de katılan Çağlar, ardından Torbalı Çermikliler Derneği ve Torbalı Siverekliler Derneği’ni ziyaret ederek buradaki vatandaşlarla bir araya geldi. Muratbey Mahallesi’nde esnaf ve kahvehane ziyareti de gerçekleştiren Çağlar, Muratbey Mahallesi Muhtarı Ferit Başarkan’ı da ziyaret ederek mahallenin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

“SORUNLARI DA BİLİYORUZ, ÇÖZÜMLERİ DE”

CUMHUR İttifakı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, “Saha çalışmalarımızda hemşehrilerimizle, esnaflarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bizlere iletilen sorun ve istekler genellikle aynı. İlçemizin sorunlarını da biliyoruz, bunları nasıl çözeceğimizi de biliyoruz. Göreve geldiğimizde Torbalı’da yerel ve genel iktidarı bir araya getirerek, hemşehrilerimizle beraber ilçemizin tüm sorunlarını el birliği ile çözeceğiz. Beni tanıyanlar bilir. Ben bir şeyi yaparım diye söz verirsem onu mutlaka yaparım. Sözümüz söz, Torbalı bizimle altın çağını yaşayacak” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.