SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çağlar Aran, emniyette ifade verdi: ‘Yıkılmadık, ayaktayız’

Bu haber 01 Eylül 2021 - 23:25 'de eklendi.

İzmir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birliği Başkan Adayı Çağlar Aran, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde basın açıklaması gerçekleştirdi. Aran, yaptığı konuşmada birlikte yapılan seçimdeki usulsüzlüklere değinerek eleştirilerde bulundu

İZMİR Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birliği Başkanlığına 3 yıl önce aday olan Çağlar Aran, seçim çalışmaları kapsamında 586 köye giderek 10 binin üzerindeki üreticiyle bir araya geldi. Aran, yaptığı ziyaretlerde üreticilerin sorunlarıyla yakından ilgilenmişti.

GEÇTİĞİMİZ ay ise  İzmir İl Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’nin Seferihisar’da gerçekleştirilen seçimleri hakkında Çağlar Aran’ın iddiasına göre, 2016 yılındaki genel kurulda 6 bin 900 üye oy kullanırken, yapılan seçimde sadece 95 kişinin oy kullanma hakkının olduğu ve 95 kişi ile 4 yıllık yönetimin çalışıldığı belirtildi.

BASINA taşınan bu iddialar üzerine ise eski yönetim kurulu üyeleri Aran’dan şikayetçi oldu. Hakkındaki şikayet nedeniyle Torbalı Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan Aran ise sorgu sonrasında basına açıklamalarda bulundu.

İZMİR Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birliği Başkan Adayı Çağlar Aran “ Damızlık Koyun Ve Keçi Yetiştiricileri Birliğindeki demokratik katılımı engelleyen üyelerin seçme ve seçilme hakkını engelleyen hukuk devleti normlarıyla uyuşmayan yönetme biçiminin fikrine ve uygulamalarına çobanlar adına karşı çıktığım için ve de hak hukuk ve adalet dediğimden dolayı gücü elinde bulunduranlar fındık kabuğunu doldurmayan gerekçelerle adalet teşkilatımızı meşgul etmektedir.

ADALETİN kararına elbette ki boynumuz kıldan incedir tereddütsüz ancak adalet yargıyı ve emniyet teşkilatımızı meşgul ederek bizi yıldırmak için sürekli şikayette bulunanlara bir çift sözümüz vardır:  ‘Biz bu mücadeleye inanıyoruz yılmadık yılmıyoruz yılmayacağız’.” ifadelerini kullanarak sözlerini noktaladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.