SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Cafer Tosun’dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı…

Bu haber 01 Eylül 2021 - 23:29 'de eklendi.

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, yeni eğitim öğretim yılının başlaması öncesinde bir mesaj yayınladı. Tosun, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olmasını diledi.

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Tosun, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk gününde Torbalı olarak yeni bir öğretim yılına daha merhaba diyoruz. Kıymetli öğretmenlerim; Mesleğinizin asıl amacı, çocuklarımıza çağın gerektirdiği bilgi donanımı kazandırmak, ilgi ve kabiliyetlerini geliştirmek, millet bilincini yaşatabilmek için milli kültür ve değerlerimizi aktarmaktır.

NESİLLERİN; okuyan, araştıran, sorgulayan, sonuç alabilen, ülkesini, bayrağını, tarihini seven birer insan olarak yetişmesi en büyük amacımızdır.   Değerli anneler ve babalar; çocuklarımızı geleceğin Türkiye’sine hazırlarken en büyük destekçimiz hiç kuşkusuz sizlersiniz. Çocuğunuzun eğitimi ile yakından ilgilenmeniz, okul ve öğretmenler ile sürekli iletişim ve işbirliği içinde olmanız onun başarılı ve mutlu olması için çok önemlidir.

SEVGİLİ öğrenciler; Bizim bütün çabamız sizlerin kaliteli bir eğitim alarak iyi yurttaşlar olmanız içindir. Önümüzdeki yılların bilim adamı, sanatçısı, doktoru, öğretmeni, mühendisi sizler olacaksınız. Bunun için çağın teknolojik gelişmelerinden mutlaka yararlanmalı, kendinizi iyi yetiştirmeli başka bir deyişle çağı yakalamalısınız.

SON iki yıldır gözle görülmeyen bir düşmanla mücadele ediyoruz.Küresel salgın döneminde gerek uzaktan gerekse yüz yüze eğitim-öğretim çalışmalarımızda vermiş olduğuklari destekten dolayi tüm veli idareci öğretmen ve eğitim çalışanları arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

BU duygu ve düşüncelerle; 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılının öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.