SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Cafer Tosun’dan Torbalı BİLSEM’e ziyaret

Bu haber 06 Nisan 2024 - 1:04 'de eklendi.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Torbalı Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.

GEÇTİĞİMİZ haftalarda Harezmi Eğitim Modeli projesine başlayan ve İzmir ilinde tek Bilsem olarak uygulamaya başlanan kurumda, Müdür Tosun eğitim modeliyle ilgili bilgi aldı.

ÖĞRENCİLERİ yaşam boyu öğrenmeye teşvik edip teknolojiyi güvenli, etik ve ahlaki değerleri gözeterek üretim için kullanmaları konusunda bilinçlendirerek gerekli yetkinlikleri kazandırmayı hedefleyen Harezmi Eğitim Modeli Uygulama Okulu olarak çalışmalara başlandı.

  1. NİYMET Demirci, Dr. Selcan Kayahan, Muhittin Kanmaz, Esra Demir, Reşit İlhan koordinatörlüğünde başlayan süreç, öğrencilerin ve öğretmenlerin işbirliğinde uygulanmaya devam edecek.

ZİYARET sonrasında açıklama yapan Cafer Tosun, “Emeği geçen kurum müdürümüzü, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, uygulama sürecinde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.