SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Cafer Tosun, ‘Bir Yudum Mutluluk, Bin Pati Sevgi’ projesine destek istedi

Bu haber 21 Temmuz 2023 - 1:04 'de eklendi.

Torbalı İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülecek olan ‘Bir Yudum Mutluluk, Bin Pati Sevgi’ projesiyle öğrenciler için bir mesaj yayınladı.

TOSUN, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Sevgili Çocuklarım, Kıymetli Torbalı Halkı… Bunaltıcı ve yüksek dereceli yaz günlerini yaşadığımız şu günlerde  sokak hayvanlarımız, can dostlarımız bizlere oldukça ihtiyaç duyuyor. Sokakta yaşayan hayvan dostlarımız temiz su ve mama bulmakta zorlanıyor.

DÜZENLİ OLARAK TEMİZ SU VE MAMA VERİN

BİZLER elimizden geleni yaparken sizlerin de desteğine ihtiyaç duyuyoruz ve siz çocuklarımızın, ailelerimizin yaşadıkları mahalledeki sokak hayvanlarına düzenli olarak temiz su ve mama vermenizi rica ediyoruz.

‘HALKIMIZI DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM’

BU gezegenin sadece biz insanlara ait olmadığını hatırlamamız ve onların bu dünyadaki varoluş amacını unutmamamız gerekiyor. Sizlerin kalbindeki güzellik ve merhamete inanıyor ve tüm Torbalı halkını, özellikle de öğrencilerimizi sosyal sorumluluk almaya ve topluma öncü olmaya davet ediyorum.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.