SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Cafer Müdür, Özbey’li öğrencilere okuma kitapları hediye etti

Bu haber 23 Aralık 2023 - 1:36 'de eklendi.

‘Ben Okuyorum, Torbalı Okuyor’ projesi kapsamında Özbey Ortaokulu öğrencilerine İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun ‘okuma kitapları’ hediye etti.

100 TEMEL Eser ve Dünya Klasiklerinden oluşan okuma kitapları, bütün öğrencilerin faydalanabilmesi için okul kütüphanesine de katkı sağlayacak.

İLÇE Millî Eğitim Müdürü Tosun, sınava hazırlanan 8. Sınıf öğrencilerini ziyaret ederek, “Sizleri çok seviyoruz, bizim en kıymetli varlıklarımız sizlersiniz ve gelecekte bu makamlar sizlerin olacak. Bunun için çok kitap okumanız gerekiyor, bilhassa kendiniz, aileniz, bizler ve en önemlisi gelecekteki dünya için. Önünüzde yeni bir eğitim basamağı var ve sınava doğru ne kadar çok kitap okursanız hedefinize o oranda da yaklaşmış olacaksınız. Sizlere olan inancımız tamdır ve daima da bir adım ötenizde sizleri  bekliyor olacağız” şeklinde ifade edip, kitapları öğrencilere dağıtarak çok kitap okunmasını tavsiye etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.