SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Büyükşehir’den su seferberliği… Süngerkent kırsalda!

Bu haber 14 Kasım 2023 - 0:58 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yaşanan kuraklığa dikkat çekerek Süngerkent İzmir Projesi’nin Torbalı ve il geneli kırsalındaki tarım ovalarında hayata geçirileceğini duyurdu.

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Küçük Menderes Ovası’ndaki kuraklığa dikkat çekti. Başkan Soyer, Büyükşehir’in önemli projelerinden olan Süngerkent İzmir’in kırsaldaki tarım ovalarında da hayata geçirileceğini vurguladı. Soyer ayrıca, projeye destek amaçlı çağrıda bulundu. Soyer, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, ”Türkiye’nin en bereketli topraklarından Küçük Menderes Ovası, büyük bir su krizi ile karşı karşıya. Barajlar kuruyor, yeraltı suları azalıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak kayıtsız kalmıyor, Süngerkent İzmir projemizin kırsal ayağını tarım ovalarında hayata geçiriyoruz. Yarınları korumak isteyen herkesi bu projenin bir parçası olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.