SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Büyükşehir’den Özbey’e zeytin fidanı

Bu haber 26 Şubat 2021 - 10:07 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kırsalda verimi artırmak, kaliteyi yükseltmek, üreticiye destek olmak amacıyla başlattığı uygulama kapsamında kent genelinde köylü vatandaşlara zeytin fidanı dağıtıyor.

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından dağıtılan fidanlar, Özbey’e ulaştı. Mahalle muhtarı Şemsettin Kanza’nın da katılımı ile üreticilere fidanları teslim edildi. Fidanların teslim edilmesinin ardından bir açıklama yapan Özbey Mahalle Muhtarı Şemsettin Kanza, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e teşekkür etti.

KANZA, “İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından gelen zeytin fidanlarımızı bugün dağıttık. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Tunç Soyer’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.