SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Büyükşehir’den İzmirimKart ile ilgili hayati uyarı!

Bu haber 03 Ocak 2023 - 23:27 'de eklendi.

Torbalı’da şehiriçi toplu taşıma araçlarını kullanan binlerce vatandaşın elinde İzmirim Kart bulunuyor. Bu kapsamda birçok vatandaşı ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı

TORBALI’DA şehiriçi toplu taşıma araçlarını kullanan binlerce vatandaşın elinde İzmirim Kart bulunuyor. Bu kapsamda birçok vatandaşı ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre, sahte İzmirimkart yükleme siteleri, banka bilgilerinin ele geçirilmesine neden olabilir.

İZMİR’DE otobüs, metro gibi toplu taşıma araçlarına binmek için İzmirimkart taşıyanlara duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre, kartına bakiye yüklemesi yapmak isteyen vatandaşların sahte web siteleri konusunda dikkatli olması gerekiyor. Sahte siteler üzerinden vatandaşların banka hesap bilgileri ele geçirilebilir.

BU kapsamda yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Son zamanlarda İzmirim Kart vb. isimler kullanılarak sahte web siteleri açıldığı ve bu web siteleri üzerinden hemşerilerin banka hesap bilgilerinin ele geçirilmesinin amaçlandığı tespit edilmiştir. Kurumumuzun söz konusu sahte web siteleri ile ilgisi ve bağı bulunmamakta olup İzmirimkart’a online bakiye yüklemelerinizi, İzmirim Kart, Bizizmir ve ESHOT web siteleri uygulamalarından yapabilirsiniz.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.