SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Büyükşehir ile birlikte Yeniköy’de asfaltlama seferberliği

Bu haber 20 Şubat 2021 - 14:02 'de eklendi.

METROPOLİS Antik Kenti’nin bulunduğu Torbalı’ya bağlı Yeniköy’de İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Torbalı Belediyesi ortak bir projeye imza atıyor. Gaziler ve Pınarlı Kuyu Caddesi ile Sancak Sokak’ta kilit taşı çalışmaları başladı. Yeniköy, döşenecek 11.000 metrekare kilit taşı ve 2.450 metre kaldırım ile farklı bir görünüme kavuşacak. Ekipler ayrıca yol güzergahındaki köprüleri de güçlendirip genişletecek. Çalışmalar önümüzdeki ay tamamlanmış olacak.

TEK TEK ASFALTLANACAK

KISA sürede büyük rahatlık sağlayan asfalt çalışmaları İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapıyor. Torbalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tasfiye işlemlerinin tamamladıktan sonra başlanan asfalt çalışmaları kapsamında bazı alanlardaki sorun tamamen giderildi. Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Alt Yapı Koordine Merkezi(AYKOME) ile koordineli bir şekilde ilçede asfalt sıkıntısı yaşanan diğer noktaların da tek tek asfaltlanacağı öğrenildi.

ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRECEK

İLÇE genelinde asfalt ihtiyacının olduğu noktalarda çalışma gerçekleşeceğini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu, “İzmir Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordine Merkezi ile irtibat halindeyiz. Asfalt ihtiyacı olan ve herhangi bir birim tarafından (Türk Telekom, İZSU, İzmirgaz, Gediz Elektrik) kazı çalışmalarının olmayacağı sokaklarda da asfalt çalışması gerçekleştireceğiz” ifadelerine yer verdi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.