SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Büyükşehir adayı Tugay da vaat etti: Ücretsiz 90 dakika geri gelecek!

Bu haber 12 Şubat 2024 - 0:08 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, hemşehri derneklerini ziyaret etti. Yurttaşlar ile bir araya gelen CHP’li Tugay, projelerini anlattı ve seçimi kazandığında en geç iki yıl içinde İzmir için fark yaratacak çalışmalar gerçekleştireceğini söyledi. Tugay, konuşması esnasında toplu ulaşımda uygulanan ücretsiz 90 dakika tarifesinin geri getirileceğini de müjdeledi.

SAHA çalışmaları kapsamında Balıkesirliler Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Tugay, yurttaşlar ile sohbet etti, projelerini anlattı ve vatandaşların beklentilerini dinledi.

SÜT KUZUSU DEVAM EDECEK”

KONUŞMASININ ardından yurttaşların sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Tugay; gelen bir soru üzerine gençler için daha çok çalışma yapılacağını ve spor, kültür, sanat aktivitelerinin artırılacağını söyledi. Tugay; Süt Kuzusu projesinin de devam edeceğini hatta çocuklara nasıl daha çok gıda sağlanabileceği konusunda da çalışmalar yürütüleceğini açıklamasına ekledi.

ÜCRETSİZ 90 DAKİKA UYGULAMASI GERİ GETİRİLECEK

YURTTAŞLARDAN gelen bir soru üzerine İzmirlilere ulaşım konusunda büyük bir müjde veren CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, şöyle konuştu: “90 dakika aktarımını ücretsiz yapacağız. Şimdi bize suyun fiyatı ile ilgili bir şeyler söylüyorlar. Yüksek diyorlar ama bu işlerin hesabı, kitabı var. Yüksek olmasının bir sebebi var. Ben de bu nedenle AK Parti’nin Büyükşehir Adayı, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’a seslendim. O elektrik faturasını yüzde 50 ndirsin, söz veriyorum ben su faturasını yüzde 75 indireceğim. Size söz veriyorum yapacağımız düzenlemeler ile 2 sene içinde Türkiye’de en ucuz suyu kullanan şehirlerden biri olacağız. Öncelikle giderleri azaltarak, tasarruf ederek kaynak yaratmamız lazım. Kesinlikle gereksiz yere bir kuruş harcanmayacak, asla israf edilmeyecek, lüks hiç bir harcama yapılmayacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi suyu da, ulaşımı da en ucuz kullanan şehir olana kadar gerekli tüm önlemler alınacak. Çöp sorununu çözmek adına çalışmalar yürütüyoruz. Araştırmalarımız sonucunda İzmir için bir çöp yakma tesisinin uygun olacağını gördük. Uzmanlardan bilgi aldım, biz bunu yapabiliriz. En geç 2 sene içinde Türkiye’nin en donanımlı, aynı zamanda elektrik de üreten çöp yakma tesisi İzmir’de kurulmuş olacak. Size söz veriyoruz, biz sözümüzü tutarız.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.