SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Büyük gösteriye son 2 gün!

Bu haber 15 Aralık 2022 - 1:12 'de eklendi.

Yurt genelinde “Cem Yılmaz’ı kahkahalara boğan avukat” olarak tanınan İzmir Barosu’na kayıtlı Ağır Ceza Avukatı Burkay Bulanık, Cumartesi akşamı saat 20.00’da kendi hazırladığı “Ağlayanım Yok, Gülenim Olsun Bari” isimli tek kişilik gösterisiyle Torbalılılara buluşacak

ARİF V 216 filminin İzmir galasında sahneye çıkarak yaptığı esprilerle Cem Yılmaz’ı kahkahalara boğan ve yurt genelinde bu olayla ünlenen Ağır Ceza Avukatı ve Komedyen Burkay Bulanık, 17 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’da Torbalı BKM’de ilçe halkıyla buluşacak. Kendi hazırladığı “Ağlayanım Yok, Gülenim Olsun Bari” isimli gösterisiyle Torbalılıları kahkahaya boğacak gösterinin biletleri ise neredeyse tükenmek üzere. Mesleki yaşamındaki başarısının yanı sıra hobi amaçlı yaptığı komedyenlikte de ünü ülke çapına yayılan Bulanık, Torbalılılara gösteriyi kaçırmamalarını tavsiye etti.

“CUMARTESİ AKŞAMI BKM’DE GÖRÜŞMEK ÜZERE”

PRAKSİS Ajans tarafından Elit Kızılateş Sürücü Kursları ana sponsorluğunda, Pidelio, By Ekiz Motors, Barış Bobinaj ve He-Ma Gayrimenkul’ün katkılarıyla gerçekleşecek olan etkinliğin organizatörü Sinan Tekdemir de ilçe halkını gösteriye davet etti. Biletlerin tükenmek üzere olduğunu ifade eden Tekdemir, “Yıllarca ilçede yürüttüğüm gazetecilik mesleğinin yanı sıra kurmuş olduğumuz Praksis Medya & Reklam ve Organizasyon Ajansı ile ilk organizasyonumuzu gerçekleştirmenin heyecanı içerisindeyiz. Başta bizi kırmayarak ilçemize gelmeyi kabul eden Burkay Bey’e ardından bizi maddi manevi destekleyen sponsorlarımıza tek tek teşekkür ediyorum. Cumartesi akşamı ilçemizde esecek olan kahkaha tufanı kaçırmak istemeyen hemşerilerimize elimizde kalan son biletleri edinmek için ellerini çabuk tutmalarını tavsiye ediyoruz. Cumartesi akşamı Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi’nde buluşmak üzere diyorum” ifadelerini kullandı.

SON BİLETLER İÇİN ACELE EDİN

YUSUF Köksal süpervizörlüğünde “Ağlayanım Yok, Gülenim Olsun Bari” isimli stand-up gösterisinin biletlerini 0543 118 6735 numaralı telefonla iletişime geçerek veya organizasyon günü BKM gişeden temin edebilirsiniz.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.