SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Büyük çalıştay sona erdi

Bu haber 20 Haziran 2021 - 20:57 'de eklendi.

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in de bulunduğu 190 partili belediye başkanının yanı sıra, MYK üyeleri ile birlikte Gaziantep’te çalıştay düzenleyen CHP’nin programı dün sona erdi

CUMHURİYET Halk Partisi Genel Merkezi Gaziantep’te önemli bir çalıştaya imza attı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, aralarında Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in de bulunduğu 190 partili belediye başkanının yanı sıra, MYK üyeleri ile birlikte Gaziantep’teydi…

GAZİANTEP’E gider gitmez esnaf ve vatandaş ziyaretlerine yoğunluk veren CHP’li belediye başkanları Gazianteplilerin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı.

CUMARTESİ günü başlayan çalıştayın sonuç bildirgesi dün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun düzenleyeceği basın toplantısında kamuoyuna açıkladı.

ÖTE yandan burada çok önemli dostluklar kuran, sağlam tecrübeler edinen, CHP’li diğer belediye başkanlarıyla görüş alışverişinde bulunan Başkan Tekin, bir ara da Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile sohbet etti.

BAŞKAN Tekin, dün sona eren çalıştayın ardından Torbalı’ya döndü.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.