SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Büyük Birlik’ten Torbalı’ya çıkarma

Bu haber 11 Ekim 2021 - 20:41 'de eklendi.

Büyük Birlik Partisi İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, Teşkilatlanmadan Sorumlu  İl Başkan Yardımcısı Mustafa Eser ve İl Yöneticileri ile beraber Torbalı’ya çıkarma yaparak esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İl Başkanı’na kongre hazırlıkları yapan Büyük Birlik Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı da eşlik etti

GENEL Merkez Tarafından Torbalı İlçe Başkanı olarak atanan Zeynel Abidin Fidaner, teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. 24 Ekim 2021 Pazar günü sandık başına gidecek olan Büyük Birlik Partisi, önceki gün Torbalı’da İl Başkanını ağırladı. Il yöneticilerinin de eşlik ettikleri BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz hem kongre çalışmalarını yerinde görmek, hem de esnaf ziyaretleri gerçekleştirmek için geldiği Torbalı’da yoğun bir sevgi ile karşılandı. Öksüz yaptığı açıklamada, “İl Başkanlığı olarak ilçelerimizdeki teşkilatlanma çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Bugün Torbalı’ya gelerek hem sevgili başknaımıza destek vermek, hem de ilçe halkımızı ve esnaflarımızı ziyaret ederek dertlerine ortak olmak istedik. Gittiğimiz her yerde bizleri oldukça sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan Torbalılı hemşehrilerimizin gösterdiği teveccühe teşekkür ediyorum. Inşallah şehit liderimizin yolunda ve onun gösterdiği hedef doğrultusunda, kıymetli Genel Başkanımız sayın Mustafa Destici’ninrehberliğinde Torbalı’da ezberleri bozacağımıza inanıyorum. Bu konuda sevgili İlçe Başkanımız Zeynel Abidin Fidaner’e de güvenim tamdır” dedi.

FİDANER’DEN KONGREYE DAVET

BU ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zeynel Abidin Fidaner, “Kongre çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bizler değerli büyüklerimizin yardım ve inayetleriyle, ilçemize ve ilçe halkımıza en iyi hizmeti yapmaya, halkımızla el ele vererek birlikte çalışmaya ve hizmet üretmeye geliyoruz. Hedefimiz tüm ezberleri bozup gerçeği bulmaya ve halkımıza sunmaya geliyoruz. İlçe Kongremiz 24 Ekim 2021 Pazar günü Sultan Düğün Salonunda Saat 14’de icra edilecektir, tüm dostlarımız, siyasi partilerimiz,sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımız davetlimizdir. 24 Ekim günü gerçekleştireceğimiz kongremiz şimdiden hepimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.