SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Büyük Birlik Partisi’ne katılımlar devam ediyor

Bu haber 23 Eylül 2022 - 22:12 'de eklendi.

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Zeynel Abidin Fidaner, partisinin İlçe binasında, partiye yapılan katılımlar vesilesi ile yaptığı basın açıklamasında çok iddialı ve anlamlı mesajlar verdi

SON dönemlerde teşkilatlanma çalışmalarına ağırlık veren BBP Torbalı İlçe Başkanı Zeynel Abidin Fidaner, dün partisinin ilçe başkanlığında, yeni üyelere rozetlerini taktı. Son aylarda partiye pek çok yeni isim kazandıran Fidaner, yeni üyeler için bir rozet takma töreni de gerçekleştirdi. Fidaner, törenin ardından ilçe gündemine ilişkin önemli açıklamalarda da bulundu.

SELÇUK KIRKICI’YA ÖNEMLİ GÖREV

PARTİYE yeni katılan isimlere BBP İzmir 1. Bölge Koordinatörü Feyzullah Turan ile birlikte rozetlerini takan Fidaner, aynı zamanda parti yönetim kurulu üyesi ve gençlikten sorumlu ilçe başkan yardımcısı Selçuk Kırkıcı’ya  Gençlik Kollarının kuruluşunu yapma görevini verdi. Kadın Kollarının kuruluşu için de çalışmalarını sürdürdüklerini ifade den Fidaner bu konuya ilişkin de yakın zamanda bir basın toplantısı daha gerçekleştireceklerini söyledi.

“BELEDİYECİLİK ZOR İŞTİR”

ROZET takma ve görev dağıtımının ardından belediyecilik ile ilgili açıklamalarda bulunan Fidaner, “Yatmayacaksın, dolaşacaksın, inanmayacaksın kontrol edeceksin. Amirlerin, memurların  oyuncağı olmayacaksın. İnsanlar unutur, seçimlere 1 yıl kala çalışalım demeyeceksin, eleştirilere kulak vereceksin, açık olacaksın. Gece evleri istila  eden sivrisinekleri göreceksin. Sabah ezanla kalkıp havadaki pis kokuyu teneffüs edeceksin. Sokağa herkesten önce inip halkın hatırını sorup, esnafın sıkıntısını dinleyip ortak olacaksın. Gelsinler diye beklemeyeceksin, sen gideceksin. Yok demeyeceksin  var edeceksin. Zor iştir belediyecilik, belediye başkanlığı yapmak zor iştir. Hele birde Torbalı’da belediye başkanı olmak çok daha zor iştir” ifadelerini kullandı.

SEÇİM STARTINI VERDİ

2023 yılında gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri ile 2024 yılında gerçekleşecek olan Yerel Yönetimler Seçimlerinin de startını verdiklerini açıklayan Fidaner, “50 yıllık ezberleri bozmak için korkusuz, cesur, dürüst ve liyakatlı olacaksın. Neşter vurmakta tereddüt etmeyeceksin. Öncelikle neşteri kendi nefsine vuracaksın. Halkın esenliğini sağlamak çok zor iştir. İşte biz Torbalı’da ezberleri ya bozacağız ya bozacağız. Mutlaka Büyük Birlik’in bayrağını Torbalı Belediyesine asacağız. Bu günden itibaren 2023 ve 2024 seçim çalışmalarımıza start vermiş bulunuyoruz. Allah utandırmasın inşallah” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.