SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Büyük Birlik Partisi’ne katılımlar devam ediyor

Bu haber 09 Kasım 2022 - 0:47 'de eklendi.

Büyük Birlik Partisi Torbalı İlçe Başkanı Zeynel Abidin Fidaner, partisine yeni üyeler kazandırmaya devam ediyor. Fidaner, önceki gün Ayrancılar’ın sevilen ismi Askeri Aykaç’ı ve arkadaşlarını parti saflarına kazandırdı

BÜYÜK Birlik Partisi Torbalı İlçe Başkanı Zeynel Abidin Fidaner, partisine yeni üyeler kazandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Gençlik Kolları’nın kurulması için önemli adımlar atan Fidaner, dün de Ayrancılar’ın sevilen ismi Askeri Aykaç’ı parti saflarına kazandırdı. Konuya ilişkin BBP Torbalı İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; “Ayrancılar’ın tanınmış ve sevilen isimlerinden olan tekstilci iş insanı Askeri Aykaç ve arkadaşları, yönetim kurulumuzun, Kasım ayı toplantısına davet edilerek, İlçe Başkanımız Zeynel Abidin Fidaner tarafından, partimizin rozeti takılmıştır. Askeri Aykaç’a, yönetim kurulu üyeliği ve mahallelerimizin teşkilat yapılanmasından sorumlu ilçe başkan yardımcılığı görevi tevdi edilmiştir.” ifadeleri kullanıldı.

“HEDEF 2023 VE 2024 SEÇİMLERİ”

BBP tarafından yapılan açıklamanın devamında ise; “İlçe Teşkilatı olarak partimizi, 2023 Genel Seçimlerine ve 2024 Yerel Seçimlerine büyük bir hız, gayret ve heyecanla hazırlamaktayız. Büyük Birlik Partisi olarak, Torbalı ilçemizde, Şehit Liderimiz Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun fikirleri, Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin ve il başkanlığımızın talimatları doğrultusunda, ilçe halkımızla, hiç ayrım gözetmeden ve insanlarımıza ön yargı ile yaklaşmadan istişarelere önem veriyoruz. İlçe halkımıza, yaş ve cinsiyet ayrımı yapmadan yaklaşıyor ve sorunlarını, gerçekleri görerek tespit ediyor, projeler üreterek paylaşıyoruz. İlçemizin geleceği olan gençliğimize ve gençliğimizin anaokulu aileye sözle değil özümüzle bakıyoruz. Önümüzdeki seçimlerde, Büyük Birlik Partisi olarak, ilçemizde alışılmış ezberleri bozmaya talibiz ve mutlaka bozacağız. Allah utandırmasın inşallah” denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.