SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Burak Akkol: ‘14 Mayıs gecesi halkın iktidarını meydanlarda kutlayacağız’

Bu haber 07 Nisan 2023 - 6:22 'de eklendi.

CHP İzmir Milletvekili Aday Adayı Burak Akkol, ”Gençliğimizin gücüyle, hiç bitmeyen heyecanımız ve enerjimizle 14 Mayıs’a kadar durmadan, yorulmadan çalışıp zafer gecemizde ittifak ortaklarımızla beraber iktidar meşalemizi yakacağız.13. Cumhurbaşkanımız olarak Gençlerin demokrat amcası Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız olarak seçeceğiz” dedi.

18 MART’TA ilçe binasında aday adaylığını, ilçe başkanı, kadın kolları başkanı, gençlik kolları başkanı, meclis üyeleri, ilçe örgütü ve yüzlerce partilisinin önünde büyük bir heyecanla açıkladığını belirten Akkol, örgütünden aldığı büyük güçle ilçesindeki esnaflarını ve hemşehrilerini  kapı kapı gezip ziyaret ediyor. Ziyaretinde millet ittifakının iktidarında gerçekleştireceği projelerini anlatıp onlardan destek istiyor.

Akkol, bölgesindeki ilçesindeki hemşehrileri, belediye başkanları, ilçe örgütleri ve vatandaşlarla buluşmaya devam edeceğini belirten Akkol, gümbür gümbür seçime ve finale doğru gidiyoruz.Son 20 yılı heba olan gençlerin uzun yıllardır hayal ettiği iktidar yolunda ilerliyoruz, dedi.İzmir’de eğitimci kimliği ile tanınan Akkol, İzmir’in tüm ilçelerinde gerçekleştirmiş olduğu projeler ile büyük takdir topladı.

ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERİN, İŞSSİZ ÖĞRETMENLERİN SESİ OLMAK İÇİN ADAYIM

AKKOL, ”20 yıllık AKP iktidarı biz gençlerin gelecek hayallerini çalmıştır.Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği mezunu biri olarak atanamayan öğretmenlerin, işsiz öğretmen meslektaşlarımın sesi olmak için aday adayı oldum.Sinema Televizyon bölümünde tezli yüksek lisansını bitirip son 20 yılı heba olan bizler gibi yüzbinlerce işsiz genç kardeşlerimin sesi olmak için aday adayı oldum.

Adalet Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan ancak adaletin sadece belli zümrelerin adaleti olmasını engellemek için aday adayı oldum.Akkol kendisinin de “3” üniversite mezunu olduğunu belirterek, gençliğin en büyük sorununun üniversite mezunu gençlerimizin iş bulamayıp çareyi yurtdışına gitmekte bulduklarını belirtti.

Akkol, bu sorunun genel başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU’nun cumhurbaşkanlığında, millet ittifakının iktidarında son bulacağını belirtip, gençlerimizin işsizlik sorunu son bulacak, gençlerimiz yurtdışı hayali kurmayacak.Ülkemizde yaşayan herkesin en büyük hayali; adalet, demokrasi ve refah içinde bir ülkede yaşayabilmektir.Ülkemizin şartları, demokrasinin eksikliği, tek adam rejiminin getirdiği eksiklikler, baskıcı, ötekileştirci, ayrıştıcı üslup bu içine girdiğimiz dar boğaz bizi bu şartlara itti” diye konuştu.

”İZMİR’İ TEMSİL ETMEYE HAZIRIM’’

ÜLKEMİZDE gençleri cesaretlendirmenin öneminden bahseden Akkol,”Yaşadığım ilçemde “36” yaşında eğitimci, genç, partili kardeşleri, yol arkadaşları olarak  diğer genç, partili kardeşlerini cesaretlendirmek için yola çıktığını’ belirtti.Gençler bu ülkenin en politik insanlarıdır.Bunun temsilcisi olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.Gençlerin yeni bir siyaset anlayışı belirlemesi gerektiğini belirtip, gençleri biraz daha cesaretlendirmemiz lazım.

Bunun da bir adımı olarak tabi ki kendimi kurtarıcı olarak görmüyorum ama gençlerin önünü açabilmek adına bu aday adaylığı başvurusunu yapmayı çok kıymetli görüyorum.Bu yüzden bu yola çıktım ve ben bu göreve talip olduğumu açıklıyorum ve parlamentoda İzmir’i temsil etmeye hazır olduğumu düşünüyorum.’’ ifadelerini kullandı.

‘’13.CUMHURBAŞKANIMIZ KEMAL KILIÇDAROĞLU OLACAK’’

  1. CUMHURBAŞKANININ Kemal Kılıçdaroğlu olacağını ifade eden Akkol, ”Özgür birey, güçlü toplum ve demokratik bir Türkiye için, gençliğimiz, heyecanımız ve enerjimiz ile 14 Mayıs günü Millet ittifakının iktidarını, genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13.Cumhurbaşkanlığını hep beraber el ele, gönül gönüle omuz omuza kutlayacağız, dedi. Seçimin de anneler gününe denk geliyor olması sebebiyle kadınlarımızın emeği, gençlerimizin gücü, hiç bitmeyen heyecanı ve enerjisiyle halkın iktidarını meydanlarda kutlayacağız” dedi.
Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.