SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bünyesinde yüzlerce çeşit boya ve ahşap modeliyle hizmet veriyor

Bu haber 16 Ocak 2021 - 10:19 'de eklendi.

Cadence Torbalı bayisinin ilçedeki tek adresi olan Sude Tuhafiye, pandemi döneminde boş vakitlerini değerlendirmek isteyenlerin adresi oldu.

Bir süre önce eski jandarma karakolunun yan sokağındaki Cumhuriyet Caddesi üzerindeki yeni adresine taşınan işletme, akrilik boyanın ilçedeki tek adresi olarak biliniyor.

AHŞAP yenileme boyası olan ve her yüzeyde kullanabilen akrilik boya satışı yapan Sude Tuhafiye’nin işletmecisi Melike Varol, “Müşterilerimiz bize gelerek mağazamızdaki ihtiyacı olan ürünlerin yanı sıra akrilik ahşap boyasını satın alıyor. Sonrasında ise biz nasıl boyanacağı konusunda müşteriye ücretsiz danışmanlık yapıyoruz. Elimizde olmayan objeyi de kısa sürede temin ederek müşteriye ulaştırıyoruz.

BU işlemi özellikle son dönemde çok arttı. Pandemi ve karantinalar nedeniyle evden çıkamayan vatandaşlar, boş vakitlerini ahşap üzerine boyama yaparak değerlendiriyor. Biz de Torbalı’daki bu konuda en iyi markayız” şeklinde konuştu. Sude Tuhafiye İletişim: 0 537 556 84 54

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.