SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bulvarın yeni restoranı açıldı

Bu haber 18 Ağustos 2022 - 0:28 'de eklendi.

Hafriyat işleriyle uğraşan genç işadamı Yiğit Dalgıç, Sadık İleri Bulvarı üzerine aile restoranı açtı. GOAT yanında bulunan 2 katlı ve 300 metrekare büyüklüğe sahip Eyşan Restoran’da 30 çeşit meze, et-balık ve ızgara çeşitlerinin yanı sıra alkol çeşitleri de sunulacak. Restoran, şık konsepti, büyüleyen atmosferi ile Torbalı’nın en şık restoranlarından biri haline geldi

FİYAT olarak da İzmir’in en uygun restoranı konumunda olan Eyşan’da; alanında usta şefler tarafından hazırlanan et ve balık menüleri, lezzetli mezelerle konuklarını bekliyor. Alkollü restoran her gün 10.00 ile 00.30 saatleri arasında açık olacak.

LEZZETLİ MENÜLER UYGUN FİYATLARA

DENEYİMLİ ve güler yüzlü personel ve şık konseptli kapalı 2 katlı alanı ile Torbalı’nın en şık restoranlarından biri haline gelen Eyşan Restoranı, kapılarını dün itibariyle açtı.

UYGUN fiyat, kaliteli hizmet anlayışı ile kapılarını dün açan restoranda hemen hemen her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü ifade eden Dalgıç, “Güvenilir ve kaliteli hizmet adına yeni bir konsept oluşturduk. İşletmemizde özellikle et ve balık çeşitlerimize ağırlık verilerek birbirinden lezzetli menülerimizin yanında alkollü ve alkolsüz içeceklerimizle konuklarımızın hizmetindeyiz” şeklinde konuştu

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.