SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bulvarın ilk otomotiv mağazasını Karaman ailesi açtı

Bu haber 12 Ağustos 2023 - 8:05 'de eklendi.

Sadık İleri Bulvarı’nın ilk otomotiv dükkanı Karaman ailesi tarafından açıldı. Ömer Karaman tarafından bulvar üzerinde hizmete açılan Podyum Motors’un resmi açılışı görkemli bir tören ile gerçekleşti.

AÇILIŞA, Kaymakam Ercan Öter, Torbalı Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Güngör, AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, CHP İzmir Milletvekili Adayı Sefer İpekli,  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AÇILIŞA KATILAN MİSAFİRLERE TEŞEKKÜR

PODYUM Motors’da ikinci el otomobil alım satımının yanı sıra gayrimenkul işleri de yapılacak. Genç işletmeci Ömer Karaman tüm davetlilere teşekkür ederken, dualarla yapılan açılış sonrası protokol üyeleri kurdeleyi kestiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.