SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Buluşma mitinge dönüştü… CHP adayı Demir: Torbalı’nın sorunlarını ilmek ilmek kapatacağız!

Bu haber 04 Şubat 2024 - 23:52 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Torbalı İlçe Belediye Başkan adayı Övünç Demir’in önceki gün gerçekleştirdiği ‘Torbalı Buluşması’na’ binlerce partili ve vatandaş katıldı. Vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan Demir, yaptığı konuşmada, “Bizim belediyeciliğimize hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek” dedi.

CUMHURİYET Halk Partisi, (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının açıklanmasıyla birlikte seçim çalışmalarına start verdi. Yaklaşık 3 hafta önce adaylığı açıklanan ve sahadaki çalışmalarını hızlandıran CHP Torbalı Belediye Başkan adayı Övünç Demir, yürütmekte olduğu çalışmalarını önceki gün gerçekleştirdiği “Torbalı Buluşması” ile miting gibi bir etkinlik ile taçlandırdı.

MİTİNG GİBİ ETKİNLİK

BİNLERCE Torbalı vatandaşın akın ettiği buluşmada belediye başkan adayı Övünç Demir, “Başlıyoruz” sloganı ile binlerce vatandaşa seslendi. Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı’nın bulunduğu Hükümet Caddesi üzerinde gerçekleşen buluşmaya İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay ve İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun yanı sıra birçok ilçe belediye başkan adayı da katılım sağladı.

NE ADAMCILIK NE TORPİL OLACAK

KÜÇÜKLÜKTEN beri hayalinin belediye başkanı olmak olduğunu belirten CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, “Güçlü bir kadro kurduk. Çok iyi hazırlandık. Projelerimiz hazır. Torbalı’nın sorunları belli. Dersimize iyi çalıştık. Ne yazık ki Ayrancılar bölgesinde 30 yıl, Atatürk Mahallesi’nde 50 yıl geride görünüyoruz. Ekonomik kriz sadece sizlerin belini bükmedi. Belediyenin de bellini büktü. O yüzden burada arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. Ben hiçbir zaman acı gerçekleri halkından saklamam. Eğer bir sorun varsa onu da paylaşırım. Eğer müjdeli bir haber varsa sizlerle onları da paylaşırım. Mesela ben size bir müjde vereyim. Bundan sonra hiçbir kimse, bir meclis üyesinden ricacı olmayacak. Belediye çalışanından ricacı olmayacak. Bizim dönemimizde ne adamcılık olacak ne de torpil olacak. Vatandaş eşit hizmet alacak. Martın ilk haftasında sizlerle projelerimizi ayrıca anlatacağız” dedi.

HİÇBİR ÇOCUK YATAĞA AÇ GİRMEYECEK

MEYDAN ve pazaryeri sorunları ile ilgili konuşan Demir, “Bizim belediyeciliğimize hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Biliyorsunuz bir pazar yeri sorunumuz oldu. Mithat Başkanı sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Güzel bir meydan projemiz oldu. Torbalı’da klasik perşembe pazarımız, meydan biter bitmez, tekrar Murat Bey’den eski yerine gelecek. Üstünü bir şekilde kapatacağız. Bizlerin vergisiyle ödenen paraları sizlere bir lütuf olarak sunuyorlar. Şimdi bana bir söz vereceksiniz. Bunlar sizin kapınıza gelecek, size bir şeyler verecekler. Onu lütfen alın. Çünkü o sizin hakkınız arkadaşlar” dedi.

“7/24, GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

KENDİSİ hakkında ‘işçileri işten atacak’ iddiasına da yanıt veren Demir, “Torbalı’nın çalışacak belediye başkanına ihtiyacı var. Yeri geldiğinde tasarruf yapmamız gerekiyorsa onu da sizlerle paylaşırım. Ama olumlu bir gelişme olduğu zaman da onu da sizlerle paylaşırım. Belediye çalışanlarımız burada. Demişler ki Övünç Demir Belediye Başkanı olacak. Belediyedeki işçileri işten atacak. Vallahi bunu dediğimi eğer ispat ederlerse ben yarın siyaseti bırakıyorum. Ama bunu ispat etmeyip de konuşanlara da yazıklar olsun. Ekmekle, ekmekle oynamayı en iyi bilen onlardır. Biz Allah nasip eder de 1 Nisan’dan itibaren bu ocağın babası olacağız. Babayla oğul arasına kimse girmesin. Benim kısa, orta ve uzun hedeflerim var. Ayaklarımız yere basa basa Torbalı’nın sorunlarını ilmek ilmek kapatacağız. Benim elimde sihirli değnek de yok. Ama şunun sözünü veriyorum. 7/24, gece gündüz beni çalışırken bulacaksınız” dedi.

MİLLETİMİZİN DAYANACAK GÜCÜ KALMADI

SEÇİM otobüsünün üzerinde bulunan platformdan Torbalı’ya seslenen, İlçe Başkanı Hakkı Polat, Torbalı’da Övünç Demir ile örgütün bir arada son derece uyumlu bir seçim çalışması yürüteceğini belirterek, Bu seçim sadece bir yerel seçim değildir. Bu seçimin sonucu Cumhuriyetimizin kaderini belirleyecek kadar önemli bir seçimdir. Bu seçimde övünç kardeşimize oy vereceğiz ancak 2 büyük zafer kazanacağız. Yerel seçimlerde başarılı olup erken seçim yolu ile AK parti iktidarını göndermeliyiz. Çünkü milletimizin 4 gün dahil dayanacak gücü kalmamıştır. Gizli kapılar arkasında gizli ittifaklar, kirli oyunlar oynanıyor. Ne kadar oyun oynarsanız oynayın 31 Mart’ta Torbalı halkı sizin oyununuzu bozacak” ifadelerini kullandı.

ÖVÜNÇ BAŞKANIMIZ SİZE EMANET

POLAT’TAN sonra konuşma yapan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da, “Size pırıl pırıl, pırlanta, gencecik ama çok deneyimli bir kardeşimizi getirdik. İlçe başkanlığımızı yaptı. 5 yıl önce de bu göreve talip olan bir arkadaşımızdı. Bu zamana kadar bu görev için projeler üretiyor. Bu 5 yılda ne kadar başarılı işlere imza atacağına şahit olduğumuz Övünç Başkanımızı artık sizlere emanet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

“İZMİR’DE FARK YARATACAĞIZ”

MİTİNG edasında geçen etkinlikte kapanış konuşmasını yapan partinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ise; “Ben sizleri dinlemeye o kadar hazırım ki ‘ceketi çıkart, kolları sıva’ sloganları attınız hemen ceketi çıkardım. Kolları sıvayalım. Arkadaşlarımız da hava soğuk üşümedin mi? Ceketini giysen daha iyi olmaz mı dediler. Şöyle geçirdim içimden. Ben İzmirlilere kurban olurum. Onlar için üşümeye de donmaya da yanmaya da hazırım. Ben büyükşehir belediyesine adayken Karşıyaka’dan yola çıktım. Ama İzmir’in en uç köşesine kadar her yerehizmet etme kararlılığıyla yola çıktım. Her ilçeyi ayrı ayrı incelerken bir şeyi fark ettim. Torbalı hızla büyüyor. Torbalı inanılmaz bir sanayiye sahip. Bin 500 civarında fabrika var. Torbalı çok büyük bir tarım havzası.

Tarımsal üretimi İzmir’e yetecek boyutta. Ben artık Torbalı’yı İzmir’in dışında çevre ilçelerden birisi olarak değil İzmir’in merkez ilçelerinden birisi olarak görmeyi düşünüyorum. Karşıyaka’ya ne kadar hizmet edeceksek, Konak’a ne kadar hizmet edeceksek, Bornova’ya ne kadar hizmet edeceksek, Torbalı’ya da elbette o kadar hizmet edeceğiz ve her şeye sahip çıkacağız! Burada gördüğünüz genç, hepimizin gurur duyduğu belediye başkan adayı arkadaşlarımızla birlikte önümüzdeki dönemde öncelikle 30 ilçemizde, büyükşehrimizde çok büyük bir oy farkıyla bu seçimi kazanacağımıza yürekten inanıyoruz. Bu genç ekip, genç Genel Başkanı ile birlikte İzmir’de önümüzdeki dönemde fark yaratacak, hiçbir şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.