SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bülent Börekçilik artık paket servise de başladı

Bu haber 26 Ekim 2022 - 23:24 'de eklendi.

İzmir-Aydın asfaltı üzeri Pehlivanoğlu karşısında hizmet veren ilçedeki tek Bülent Börekçilik, 3. yılını kutluyor. 3. yılına özel paket servis hizmeti başlatan marka, artık Ayrancılar bölgesinden 0232 854 64 24 numaralı telefonu arayan herkesin adresine bu lezzeti ulaştıracak.

İNÖNÜ Mahallesi 13/B No:18’deki 115 metrekare büyüklüğe sahip yerinde faaliyet gösteren Bülent Börekçilik Ayrancılar şubesi, lezzetli ürünleriyle bölgenin kahvaltı merkezi olmuş durumda. Günlük ve taze ürünleriyle fark yaratan işletmede 3 personel görev yapıyor.

PAKET SERVİS GELDİ, YIĞILMA ORTADAN KALKTI

İŞLETMECİ Gülsüm Hanım, açıldıkları süre boyunca paket servis olmadığını ve bu nedenle şimdiye kadar dükkanlarında yığılma olduğunu, müşterilerinin beklemek zorunda kaldıklarımı anlatarak, “Artık bu durum söz konusu olmaktan çıktı. Çünkü artık paket servis ile siparişleri müşterilerimizin ayağına kadar götürüp teslim ediyoruz. Bu durumdan hem biz hem de müşterilerimiz çok memnun kaldı” şeklinde konuştu.

EMLAKÇILIK MESLEĞİNİ BIRAKIP, BÖREKÇİ OLDU

BİR Türkiye markası olan ve sunduğu leziz börekler her kesim tarafından çok sevilen Bülent Börekçilik, özellikle sabah saatlerinde aşırı yoğunluk yaşıyor. Deneyimli işletmeci Gülsüm Hanım, “Ben emlakçılık işiyle uğraşıyordum. Zaman içinde neredeyse herkes bu mesleği yapar oldu. Bu nedenle farklı bir sektör arayışına girdim. Ayrancılar’da Bülent Börekçilik olmadığını fark ederek, marka merkezine başvuruda bulundum. Uygun yer de ayarlayınca benim iş oldu. İlk 2 yılda bölge halkı büyük ilgi gösterdi ve hala bu ilgi devam ediyor. Öyle ki, Torbalı merkezinden gelen müşterilerim bile var” dedi.

‘MÜŞTERİLERİMİZİN AYAĞINA KADAR ÜRÜNLERİMİZİ TAZELİĞİNİ KAYBETMEDEN GÖTÜRÜYORUZ’

İŞYERİNİ açtığı ilk yıllarda, markalarının paket servise izin vermediğini ve pandemi sonrası bu kuralın gevşetildiğini aktaran Gülsüm Hanım, “Kullandığımız börekler günlük taze olarak yerimize geliyor. Paket servis olduğu zaman özelliğini yitirir diye bir düşünce vardı. Bu algı zamanla yıkıldı ve pandemi de tuzu biberi oldu diyebiliriz. Böylece, bu paket servis yasağı kalktı. Biz de müşterilerimizin ayağına kadar ürünlerimizi tazeliğini ve özelliğini kaybetmeden götürüyoruz” şeklinde konuştu.

FİRMADAN Getir Yemek ve Yepek Sepeti’nden sipariş verileceği gibi 0232 854 64 24 numaralı telefonu arayanlara paket servis ulaştırılıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.