SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bugünden itibaren ekmek 5 TL: İşte Torbalı’daki Halk Ekmek adresleri!

Bu haber 16 Nisan 2024 - 23:22 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi Grand Plaza A.Ş’ye bağlı Halk Ekmek’te 7 TL olan ekmek dünden itibaren 5 TL’ye satılmaya başlandı. İndirim haberiyle birlikte vatandaşlar Torbalı’daki satış büfelerinin konumunu da merak etti. İşte Torbalı genelindeki tüm büfelerin adresleri…

2009 yılından bu güne İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi Grand Plaza A.Ş’ye bağlı Halk Ekmek üretim yapmaya devam ediyor. Özellikle dar gelirli vatandaşların uygun fiyatla ekmeğe ulaşmasını hedeflenirken İzmir genelinde 93 noktada Halk Ekmek büfesi bulunuyor ve satış gerçekleştiriliyor.

İZMİR’DE fırınlarda ekmek fiyatı 9 TL olurken geçtiğimiz ay Halk Ekmek’teki ekmek fiyatları da 7 TL olmuştu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ise 31 Mart seçimleri kampanya döneminde indirim sözü vermişti.

TUGAY konu ile ilgili sözünü tutarken Halk Ekmek indirime gidildi. 16 Nisan Salı (bugün) itibariyle Halk Ekmek büfelerinde artık ekmek 5 TL’ye satılacak. İndirim haberiyle vatandaşların Halk Ekmek büfelerinin bulundukları konumları da merak etti.

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi’nin Halk Ekmek büfeleri 93 noktada hizmet veriyor. Büfelerin konumları bölge bölge sınıflandırılırken işte İzmir genelindeki tüm satış noktalarının adresleri şöyle;

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.