SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bugün yapılacak açılışa özel 100 kg döneri bedava dağıtacak

Bu haber 15 Kasım 2022 - 0:47 'de eklendi.

İzmir genelinde tam 11 şubesi bulunan Ateş Döner, 12. şubesini Torbalı’ya açtı. Sadık İleri Bulvarı girişinde bulunan Ottoman yanında bugün hizmete giren işletmede, açılış gününe özel tam 100 kg döner bedava dağıtılacak.

YILMAZ Uyanık ile Güngör Göktepe’nin sahibi olduğu Ateş Döner’in bugün hizmete giren şubesiyle birlikte Muğla ve İzmir genelinde tam 12 şubesiyle hizmet veriyor. 13 yılda Ege Bölgesi genelinde büyük bir marka haline dönüşen ve yaptığı lezzetli dönerler ile fark yaratan Ateş Döner, Sadık İleri Bulvarı üzerinde bulunan 130 metrekare büyüklüğe sahip mekanda faaliyetlerini sürdürecek.

100 KG DÖNERİ BEDAVA DAĞITACAK

BUGÜN yapılacak olan açılış kapsamında gün boyu 100 kilogram döner halka bedava dağıtılacak. Açılış nedeniyle çeşitli ikramların yanı sıra aktiviteler de olacak. Ürünlerinin tamamının organik olduğunu ve Hatay’dan getirdiklerini ifade eden Yılmaz Uyanık, “Her ürünümüz organik ve Hatay’a özgüdür. Baharatlarımız bile buradan geliyor. Yüzde 100 doğal ve katkısızdır.

‘TÜM HALKIMIZI, İKRAMIMIZ OLAN DÖNERDEN YEMEYE DAVET EDİYORUZ’

BU yüzden hizmet verdiğimiz semtlerde yaşayan vatandaşlar tarafından çok sevilir ve ilgi görürüz. Torbalı’da aynı ilgiyi göreceğimizden eminiz. Tüm Torbalı halkımızı açılış nedeniyle ikramımız olan ücretsiz dönerimizden yemeleri için yerimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.