SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bugün sıcaklıklar rekor kıracak: Gölgede tam 44 derece!

Bu haber 26 Temmuz 2023 - 9:58 'de eklendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre sıcak hava dalgası bu haftada da Torbalı’da etkisini sürdürecek. Bugün Torbalı’da kent merkezinde termometrelerin 44 dereceyi göstermesi bekleniyor

METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre sıcak hava dalgası bu haftada da Torbalı’da etkisini sürdürecek. Haftanın ilk iş günü sıcaklık değeri 37 derece olarak ölçülürken Çarşamba gününün (bugün) haftanın en sıcak günü olması bekleniyor. Hafta ortasında Torbalı’da kent merkezinde termometrelerin 44 dereceyi göstermesi bekleniyor.

BUGÜN yaşanması beklenen bunaltıcı sıcaklıkla birlikte yeni sıcaklık rekorunun kırılması bekleniyor. Öte yandan uzmanlar nemin de etkisiyle hissedilen sıcaklıklar artacağını ön görüyor. Perşembe günüyle (yarın) birlikte sıcaklıklar tekrar düşüşe geçecek.

YARIN günü en yüksek sıcaklık 37 derece Cuma ise 35 derece olacak. Yeni haftada yağış beklenmezken kimi zaman kuzey ve kuzeybatıdan esecek rüzgârlar ilçe sakinlerinin rahat nefes almasını sağlayacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.