SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bugün Saipler’de zeytin festivali var!

Bu haber 23 Ekim 2021 - 23:26 'de eklendi.

Festivaller düzenleyip hem üreticinin elindeki ürünü satmasını sağlayan hem de ilçe halkının kültür sanat etkinlikleriyle moral bulmasına öncü olan Torbalı Belediyesi zeytin festivali ile etkinlik serilerini sürdürecek

TORBALI Belediyesi, ilçenin tarım ürünlerini ve ilçe kültürünü tanıtmaya devam ediyor. Bu kapsamda festivaller düzenleyip hem üreticinin elindeki ürünü satmasını sağlayan hem de ilçe halkının kültür sanat etkinlikleriyle moral bulmasına öncü olan Torbalı Belediyesi zeytin festivali ile etkinlik serilerini sürdürecek. Yaklaşık 2 milyon zeytin ağacının bulunduğu zeytin için de Saipler’de ‘Zeytin’ festivali düzenleyecek olan Torbalı Belediyesi, hazırlıklarını tamamladı. Bugün Saipler Mahallesi’nde gerçekleşecek olan Zeytin Festivali’nde Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Lara sahne alacak. Saat 16:30’da başlayacak olan konser öncesinde ise köylüler, kurulacak olan stantlarda zeytin, zeytinyağı ve ürettiği organik ürünleri satışa sunup ekonomilerine katkıda bulunacak.

FESTİVALE katılımın yoğun olması beklenirken, festival için İzmir’den İZBAN aracılığıyla gelen yolcular için saat 10:00’dan itibaren Tepeköy İZBAN İstasyonundan saat başı ücretsiz otobüs kaldırılacak. Tüm İzmirlileri festivale davet eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Torbalı Belediyesi olarak köylümüzün, üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu yıl önemli festivaller yaparak üreticimizin ürettiği ürünler için pazar oluşturmasını sağladık. Önümüzdeki yıllarda bu festivallerin kapsamını daha da genişleteceğiz. Tüm İzmir’i bugün gerçekleştireceğimiz zeytin festivaline bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.