SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bugün hastanede grev var!

Bu haber 14 Haziran 2022 - 21:21 'de eklendi.

Sağlıkta şiddet yanı sıra özlük haklarının verilmesi konusunda uzun süredir eylemlerde bulunan hekimler, bir kez daha greve gidiyor. Bu kapsamda bugün Torbalı’da da sağlık çalışanları iş bırakacak.

TÜRK Tabipleri Birliği (TTB), Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF), Aile Hekimliği Çalışanları Sendikası (AHESEN), Birinci Basamak Sağlık Çalışanları Birlik ve Dayanışma Sendikası (BDS), Genel Sağlık İşçileri Sendikası, Hekim Birliği Sendikası, Hekim Sen, Kamu Diş Hekimleri Derneği (KADHED), Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES), Tabip Sen ve Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) TBMM Genel Kurulu’na sunulan, hekimler ile sağlık çalışanlarının haklarını gasbeden yasal düzenlemeye karşı 15 Haziran 2022 Çarşamba günü 1 günlük iş bırakma kararı aldı.

BU kapsamda bugün Torbalı’da da sağlık çalışanlarının iş bırakacağı belirtildi.  Öte yandan grev süresince sadece Acil Servisin hizmet vereceğinde çalışanların hizmet vereceği öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.