SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bu yollar köy yolu, otoban değil

Bu haber 30 Mayıs 2023 - 0:27 'de eklendi.

Köyleri, kentten farksız yapma hedefine emin adımlarla ilerleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentlerde bile eşine az rastlanan yol çalışmalarını Torbalı’nın köylerinde gerçekleştiriyor.

KÖYLERİ birbirine bağlayan yollar, köylülerin ortak kullandığı ulaşım için büyük önem taşıdığı için elden geçiriliyor. Dar ve bozuk toprak yollar kentlerdeki duble yol kalitesinde yeni bir görünüm kazanıyor. Yol çizgilerinin yenilendiği tabelaların yerleştirildiği bölgede V kanal ve yağmur suyu altyapısı da yapılacak. Dağ köylerindeki yenilenen yollar, şık görünümüyle ulaşımın güvenli adreslerinden biri haline geldi.

YAPIMI tamamlanan ve köylerde yaşayan vatandaşların çok fazla beğenisini kazanan asfalt yol çalışmalarının tamamlanması vatandaşları da memnun etti. Yapılan açıklamada; “Başta muhtarlarımız olmak üzere taşımacılık yapan minibüs sahipleri ve vatandaşlarımız bizleri arayarak yollarımız çok güzel oldu adeta ‘otoban’ gibi diyerek bizlere teşekkür ediyorlar.

KÖYLERİMİZDEKİ talepleri yerinde tespit ederek çözüm bulmaya çalışıyorlar ve yapılan – yapımı devam eden işleri de yakından takip ediyoruz” diye açıklamalarda bulundu.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.