SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bu yıl Milli Piyango biletlerine ilgi azaldı

Bu haber 22 Aralık 2022 - 23:53 'de eklendi.

Milyonlarca insanın hayali olan Milli Piyango Yılbaşı ikramiyesine vatandaşın umudu kalmadı. Büyük ikramiyeyi kazanan vatandaşların ortaya çıkmaması ve büyük ikramiyelerin satılmayan biletlere çıkması yılbaşı biletlerine olan ilgiyi düşürdü.

MİLLİ Piyango İdaresi tarafından her yıl düzenlenen yılbaşı çekilişinde bu yıl ikramiye tutarı 200 milyon lira olarak belirlendi. Ancak Torbalı’da biletlere bu yıl ilgi düşük. Önceki yıllara nazaran daha az rağbetin olduğu piyango biletleri çeyrek 50, yarım 100 tam 200 liraya satılıyor. Bu yıl rağbetin önceki yıllara göre daha az olduğunu ifade eden piyango bayileri,  son günlerde satışların artacağını ümit ettiklerini söyledi

BAYİ işletmecileri, “Bilet fiyatlarında da artış oldu. Geçen yıl çeyrek 30 liraydı, bu yıl 50 lira oldu çeyrek bilet. Tam 200 lira, yarım 100 liradan alıcısını buluyor. Satışlar genel anlamda düşük. Son yıllarda piyangoya insanların ümidi azalsa da insanlar yine de bilet alarak ümit ediyor“ diye konuştu. Öte yandan yılbaşı çekilişinde büyük ikramiyenin kendilerine çıkacağını düşünerek bilet alan vatandaşlar ise, güvenlerinin azaldığını fakat yine de bir umutla bilet aldıklarını söylediler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.