SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bu yıl hobi ev ve bahçelerine ilgi çok fazla

Bu haber 19 Haziran 2023 - 9:57 'de eklendi.

Toprakla uğraşmanın kendileri için terapi olan emekliler, şehrin gürültü ve karmaşasından uzak, mevsimine göre her türlü sebze ve meyveyi yetiştirilebildikleri hobi evleri ve bahçelerinde stres atıyor.

ERTUĞRUL Mahallesi Üzeyir Dalgıç Caddesi üzerinde hizmet veren Aler Emlak sahibi İlker Aler, “Şehrin gürültüsünden, hareketliliğinden uzak, toprakla haşır neşir olabilecekleri, doğa ile iç içe vakit geçirebilecekleri bir ortam sunuyoruz. Hobi bahçeleri ve evlerinin satışı hızlandı. Aler Emlak olarak, bizim portföyümüzde çok sayıda satılık emlak mevcut. Dileyen müşterilerimiz bize ulaşarak bilgi alabilirler” dedi.

‘GÖRSEL GÜZELLİKLERİ VE DOĞA YAŞAM ALANLARININ FAZLALILIĞI BİZİM İNSANIMIZI CEZBEDİYOR’

KULLANICILARIN aileleri ile de hoşça vakit geçirebileceği alanların yer aldığı bu güzide alanlar Torbalı’da da büyük ilgi görüyor.  Kent yaşamının yorucu temposundan uzaklaşıp, keyifli bir mola vermek isteyenlerin tercih ettiği emlakların sayısı Torbalı’da bir hayli fazla. İlkbahar ve yaz mevsiminin de yaklaşmasıyla Aler Emlak, bu emlak çeşidinin satışına ağırlık veriyor. Portföylerinde bir hayli fazla olan bu emlakların, adeta peynir ekmek gibi satıldığını söyleyen İlker Aler, “Torbalılıları doğa ve toprak ile yeniden buluşturacak hobi evleri ve bahçelerine olan ilgi çok fazla. Torbalı’nın görsel güzellikleri ve doğa yaşam alanlarının fazlalılığı bizim insanımızı cezbediyor” diye konuştu.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.