SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bu sokakta oturanlar, tam 5 yıldır toz toprak çamur içinde yaşıyor!

Bu haber 11 Ekim 2022 - 6:46 'de eklendi.

Yemişlik Mahallesi’ndeki 6016 Sokak üzerinde yaşayan vatandaşlar, yıllardır çektikleri toz sorununa çözüm bulunmasını istiyor.

YAKLAŞIK 5 yıldır asfalt olmayan toprak yolda yaşayanlar artık sorunlarına çözüm istiyor. İlçenin dört bir tarafında başlayan asfaltlama çalışmalarından kendilerinin de faydalanmak istediğini söyleyen mahalle sakinlerinden Halil Yalazı, “Yıllardır toprak yol nedeniyle kapı pencere açamaz olduk. Sıcak yaz günlerinde bunaldık evin içinde, şimdi de kış geliyor ve yollar çamur olacak” diye konuştu.

TORBALI Belediyesi’nden çözüm noktasında bir çalışma istediklerini anlatan Halil Yalazı , “Artık bizim yolumuz da sıcak asfalt olsun. Çocuklarımız asfalt yolda; çamura batmadan, toz kaldırmadan oynayabilsin. Yetkililerden bu duruma el atmalarını ve 6016 Sokak’ı asfaltlamalarını istiyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.