SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bu sefer başarı: İl birinciliği

Bu haber 04 Ağustos 2021 - 2:25 'de eklendi.

Uzun bir zamandan sonra ilk defa yüz yüze 27-28 Temmuz tarihlerinde İzmir genelinde gerçekleşen 13-18 Yaş Arası Satranç Turnuvasında Truva Satranç Spor Kulübü sporcuları şampiyonluk fırtınası estirdi. 18 yaş genel kategorisinde il birincisi Murat Osman Çalışkan, il ikincisi Serdar Kaan Arslan, il üçüncüsü Emin Emre ve 15 yaş genel kategorisinde Berat Yiğit Uyar 8. oldu. Truva Satranç Spor Kulübü Başkanı Leyla Sayın; “Bu güzel başarılar Torbalı’mızı ve kulübümüzü gururlandırmıştır” dedi.

‘SATRANÇ AKADEMİK BAŞARIYI DA GETİRİR’

Sayın, sözlerine şöyle devam etti; “Bizlere bu başarı ve mutlulukları yaşatan tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz. 100’ün üstünde kupa – madalya hak eden ve her turnuvada, başarıdan başarıya koşan sporcularımızın okul hayatlarındaki tüm başarılarında da ‘satranç sporcusu’ olmalarının katkıları çoktur. Satranç akademik başarıyı da getirir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

‘KAYITLAR DEVAM EDİYOR’

“Sporcularımızı tebrik ederim” diye sözlerini sürdüren Leyla Sayın, “Değerli çalışma arkadaşlarım Torbalı ilçe temsilcimiz Hamza Bulut ve milli sporcu olan öğretmenimiz Gökhan Akdağlı’ya tüm emekleri için sonsuz teşekkür ederim” dedi. Başarı hiç bir zaman tesadüf değildir. Öte yanda, yaz kampı kayıtlarımız ve Eylül dönemi kayıtlarımız devam etmektedir” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.