SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bu proje çok konuşulacak

Bu haber 09 Mart 2022 - 19:54 'de eklendi.

Torbalı Sema Karhan Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK 2204 Projesi 25 bin proje arasından ilk 8 proje arasına girerek Ege Bölge elemelerine katılmaya hak kazandı.

  1. LİSE Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Sonuçları açıklandı. Torbalı Sema Karhan Anadolu Lisesi öğrencileri Yağmur Sağır ve Aslı Ada Aksu tarafından hazırlanan ve öğretmen Hilal Boran Kandemir’in danışmanlık yaptığı “Kripto Para Farkındalığı ve Eğilimi Torbalı Örneklemi” isimli proje TÜBİTAK tarafından onaylandı.

BÖLGE ELEMESİNDE İDDİALI

SON yıllarda ekonomi gündeminin en fazla konuşulan konularından biri olan kripto paraları ele alan projenin Ege Bölge Elemesini geçerek Türkiye elemelerine katılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 17 Mart tarihinde yapılacak elemelerde proje sunumu yapmaya hazırlanan Sema Karhan proje ekibi büyük bir heyecanla çalışmalarına devam ediyor.

SON dönemde başarılı projelerle ön plana çıkan Sema Karhan Anadolu Lisesi, gerek ulusal gerekse uluslar arası projelere büyük bir ciddiyetle hazırlanıyor. Sema Karhan Anadolu Lisesi Müdiresi Neşadet Koçak, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte oldukça uyumlu bir çalışma içinde olduklarını, önümüzdeki süreçte sadece yerel değil ulusal ve uluslararası kapsamda da önemli projelere imza atacaklarını belirtti. Koçak, “Sema Karhan Anadolu Lisesi olarak eğitim kalitemizin yükselmesi için aralıksız bir çalışma içindeyiz. Öğrencilerimizin sadece derslerinde değil aynı zamanda kültür, spor ve sanat alanında da en iyi eğitimi almalarını hedefliyoruz. Düzenlenen tüm projelere büyük bir ciddiyetle hazırlanıyoruz. Çalışmalarımızın meyvelerini almaya başladık. Bu başarıların devamı gelecektir” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.