SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bu Müdür yerinde durmak bilmiyor! Arı gibi çalışıyor

Bu haber 22 Eylül 2023 - 10:02 'de eklendi.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Torbalı’da görev yapan polis memurlarımızla eğitim üzerine sohbet etme imkanı buldu. Sohbeti sonrasında Kazımpaşa Ortaokulunda öğrenim gören öğrenciyle karşılaşan Cafer Müdür, öğrenciyle de sohbet ederek yakından ilgilendi.

ÇALIŞKANLIĞI ve samimi sıcak tavırlarıyla herkesin gönlünde taht kuran Cafer Tosun, adeta arı misali yerinde durmak bilmiyor. Yaptığı başarılı çalışmalar ve eğitim alanındaki çabasıyla takdir edilen Tosun, aynı zamanda dernek başkanlığı da yürütüyor.

DERNEK BAŞKANLIĞI DA YAPIYOR

TORBALI’DA geçtiğimiz aylarda açılan Torbalı Karadenizliler Derneği’nin de başkanı olan Cafer Tosun, yine dernek bünyesinde de birçok etkinliğe imza atarak başarısını kanıtladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.