SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bu maçı kazanırsak BAL’a çıkacağız

Bu haber 28 Nisan 2023 - 23:53 'de eklendi.

Torbalıspor, Play-Out turu kapsamında Çeşme Belediyespor ile Salı günü karşılaşacak. Maç Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda saat 16.00’da oynanacak. Tüm Torbalı halkı bu günü sabırsızlıkla bekliyor. Çünkü, maçı kazanırsak BAL Ligi’ne çıkamaya hak kazanacağız…

TEMSİLCİMİZ Torbalıspor yapmış olduğu maçlar sonucu Play-Out turunda mücadele etmeye hak kazanmıştı. Mücadele edeceği rakibi çekilen kura geçtiğimiz hafta açıklanmış ve rakip Çeşme Belediyespor olmuştu.

YA TAMAM, YA DEVAM

MAÇ günü ve saati de belli oldu. Kırmızı Beyazlı ekibimiz, Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda oynayacağı karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Tek maç usulü oynanacak olan karşılaşmayı kazanırsak BAL Ligi’n çıkmaya hak kazanacağız. Kaybedersek gelecek sezon Süper Amatör Lig’de mücadele etmeye devam edeceğiz.

BAŞKAN, SOSYAL MEDYA HESABINDAN ÇAĞRI YAPTI

KULÜP Başkanı Batuhan Arslan, yaptığı çağrıda, ‘2022-2023 Sezonu PLAY-OUT kurası çekildi. Rakibimiz Çeşme Belediye Spor oldu. “HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ! Tüm taraftarlarımızı Salı günü oynayacağımız karşılaşmaya davet ediyorum’ ifadelerine yer verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.