SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bu kış suyun damlası altın!

Bu haber 03 Ekim 2022 - 4:27 'de eklendi.

İZSU Genel Müdürü Aysel Özkan, kurak bir yaz geçirdiğimizi, suyu daha idareli kullanmamız gerektiğini belirterek, “Sık sık suyu tasarruflu kullanalım diye uyarılar yapıyoruz ama bu kez durum ciddi. Başlatacağımız yeni kampanya ile tasarrufu artırmayı planlıyoruz” dedi ve olası bir sıkıntı durumunda devreye sokulacak önlemleri anlattı

İzmir ve Ege bölgesinde son derece kurak geçen yaz sonunda barajlarda doluluk oranları, önemli ölçüde düştü. Önümüzdeki kış aylarında da yeterli yağış olmaması halinde su sıkıntısının, daha üst seviyelere çıkacağı öngörülüyor. Barajlardaki su miktarının azalmasıyla, tasarruf bir kez daha gündeme geldi. İZSU Genel Müdürü Aysel Özkan, vatandaşları su tasarrufuna yöneltmek için, çok daha etkili olacak bir kampanya başlatacaklarını, bundan böyle herkesin, hatta tarım yapanların bile suyu dikkatli kullanmaları gerektiğini söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.