SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bu kez adres Torbalı… Kediye işkence yaptılar!

Bu haber 31 Ağustos 2021 - 22:54 'de eklendi.

İzmir’in Torbalı ilçesinde bir kediye çocuklar tarafından işkence yapıldığı iddia edildi. Sopayla defalarca sokak kedinin başına vuran çocukların darbeler kedide travma etkisi yarattığı ve kedinin sabit duramayarak kendi etrafın döndüğü görüldü.

SOKAK hayvanlarına yönelik şiddetin bir yenisi bu kez Torbalı’da yaşandı. İddiaya göre bir grup çocuk kediye işkence yaptı. Sopayla defalarca sokak kedisinin başına vuran çocukların darbeleri kedide travma etkisi yarattı. Bir duyarlı vatandaş tarafından ilçedeki bir veteriner kliniğine götürülen kedinin videosu yürek sızlattı.

ETRAFINDA durmadan dönen, bu nedenle bir şey yiyip içemeyen kedinin bu videosunu paylaşan bir hayvansever, “Torbalı’da çocukların, bayılana kadar sopayla kafasına vurduğu yavru maalesef sabit duramıyor, sürekli kendi etrafında dönüyor. En büyük sıkıntımız sabit duramadığı için beslenememesi, tam mamasını ağzına alacağı anda kafasıyla birlikte vücudu dönüyor” notunu düştü.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.