SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bu kasapta tüm et çeşitleri satılıyor

Bu haber 05 Mayıs 2023 - 23:18 'de eklendi.

Torbalı’nın en fazla et ve et ürünü çeşidinin satışını yapan kasabı olan Akar Kasap’ta satışa sunulan special et çeşitleri büyük ilgi görüyor. İşletmede satılan tüm etler müşterinin arzusuna göre görevli kasap tarafından hazırlanıyor.

GÜLERYÜZLÜ, tecrübeli ve alanında uzman kasapların çalıştığı Akar Kasap’ta 25 yıllık kasap olan ve çevresinde de ‘Etin Uzmanı’ olarak bilinen Fikri Akar tarafından işletiliyor. Torbalı’da adeta marka haline gelen Akar Kasap, etsever ailelerin de buluşma noktası oldu. Leziz ve taze et almak isteyen Torbalılılar Akar Kasap’ı tercih ediyor. Hijyen ve kaliteye önem veren işletmede, kendi çiftliğinden organik ortamda yetiştirdiği hayvanların etlerini satışa sunuluyor.

ONLARCA FARKLI PECİAL ET ÇEŞİTLERİ BULUNUYOR

SADIK İleri Bulvarı üzerinde hizmet veren Akar Kasap’ta aranılan tüm et ve et ürünleri rahatlıkla bulunabiliyor. Bünyesinde satılan special etler arasında; kuzu şiş, kuzu beyti, külbastı, kuzu lokum, kuzu beyti, dana antrikot, t-bone steak, dana kemikli pirzola ve kuzu karkas çeşitleri yer alıyor.

MÜŞTERİLERİNDEN gelen talep doğrultusunda kendilerini sürekli yenilediklerini anlatan Fikri Akar, müşteriden olumlu yönde geri dönüş aldıklarını, bunun karşılığı olarak da en iyi ve kaliteli hizmeti verdiklerini ifade etti. Akar, Torbalı halkını eşsiz lezzetleri tatmaları için Akar Kasap’a beklediklerini dile getirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.