SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bu kahveye erkekler giremez! Torbalı’da kadınlara özel kahve açıldı

Bu haber 23 Şubat 2024 - 0:15 'de eklendi.

Gelin Damla Döngelci ile kaynana Mürvet Döncelci’nin sahibi olduğu Torbalı’nın ilk ve tek kadınlara özel kahvesi Ertuğrul Mahallesi’nde hizmete girdi. Önümüzdeki Cumartesi günü hizmet vermeye başlayacak olan işletmenin resmi açılışı ise 2 Mart tarihinde yapılacak.

TORBALI tarihinde ilk ve tek olan Gelin kaynatalım Kadınlar Kahvesi’nde açılıyor. Kadınlara özel olan ve erkeklerin girmesine izin verilmeyen kahve Ertuğrul Mahallesi 3055 Sokak No14/A’da hizmete girdi.

KAYNANA Mürvet Döngelci ile gelin Damla Döngelci tarafından açılan işletme 100 metrekare büyüklüğe sahip ve toplu organizasyonlara da ev sahipliği yapabilecek. İşletmede ayrıca soğuk sıcak içeceklerin yanı sıra, kendi hazırladıkları yiyecekler (tost, patates, gözleme, börek, kurabiye, poğaça, tatlı) satışa sunuluyor.

GELİN kaynatalım Kadınlar Kahvesi’nde ayrıca okey, tavla, iskambil kağıdı, kutu oyunları oynanabilecek ve zaman zaman karaoke eğlencesi de yapılacak.

ERKEKLERİN müdavimleri arasında olan ve kadınlar için neredeyse hiç bulunmayan kahve kültürü toplumumuzda yaygınlaşmış durumda. Kaynana Mürvet Döngelci, hep kadınlara özel kahve açma hayalinin olduğunu ve bunu da gelini ile birlikte hayata geçirmekten dolayı çok mutlu olduğunu anlattı. Döngelci, “Tüm kadınlarımızı kahvemize bekleriz” açıklamasında bulundu. Firma iletişim: 0 541 914 32 34

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.