SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bu İşletmede gelinlik satış-kiralama ile kuaförlük hizmeti bir arada…

Bu haber 05 Nisan 2023 - 6:09 'de eklendi.

Ayrancılar Mahallesi Değirmen Caddesi üzerinde Keynabu, mahallenin ilk ve tek gelinlik mağazası olarak biliniyor. Keybanu Gelinlik ve Kuaför Salonu’nda envai çeşit ve modelde gelinlik-kaftan-kınalık satışa sunuluyor. Ayrıca işletmede kiralama hizmeti de veriliyor. Uygun fiyatlarıyla cezbeden işletmenin bir diğer özelliği ise aynı işletmenin bir bölümünde kuaförlük hizmetinin de verilmesi…

İSTANBUL’DA yeri bulunan ve 9 yıl boyunca yine bu işi yapan Ruveyda Ergül ve eşi Tekin Ergül hayatlarını birleştirdikten sonra Ayrancılar’a yerleşmeye karar verdiler. Ayrancılar’daki Değirmen Caddesi üzerinde bulunan 200 metrekare büyüklüğündeki mekanı tutan genç çift, burayı Ayrancılar’ın en gözde gelinlik mağazası ve kuaför salonu haline getirdi.

İSTEDİĞİNİZ MODELİN BİREBİR AYNISINI DİKEBİLİYOR

KİŞİYE özel gelinlik dikilmesinin yanı sıra hazır modellerinin de bulunduğunu anlatan Ruveyda Ergül, açık model gelinliklerinin yanı sıra tesettür gelinliklerin kiralama ve satışını da yaptıklarını ifade etti. Evlenecek olan bayanın hayalindeki gelinlik modelini de birebir dikebildiklerini ifade eden Ergül, “Evlenecek olan çiftimiz elinde bir fotoğrafla bize geliyor ve aynısını istiyor. Biz de birebir aynısını yapıp teslim ediyoruz” diye konuştu. Firmada kınalık ve kaftan da satılmasının yanı sıra kiralanıyor.

AYNI ZAMANDA KUAFÖRLÜK HİZMETİ DE VERİYOR

GELİNLİK mağazasının arka bölümünde kuaför salonunun da olduğunu söyleyen Ergül, burada saç-türban tasarımı, manikür-pedikür, sir, ağda, saç kesimi gibi tüm kuaförlük hizmetlerini verdiklerini de sözlerine ekledi. Keybanu Gelinlik ve Kuaför salonu İletişim: 0 541 949 78 51

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.