SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bu hafta vizyona 3 film birden girdi

Bu haber 13 Ekim 2023 - 7:50 'de eklendi.

Torbalı Kipa Vizyon Sineması’nda bu hafta çok keyifli filmler vizyona girdi. Paw Patrol: Süper Film, Exorcist: İnançlı, Hep Yek: Düğün’ün yanı sıra bu hafta Zübeyde, Analar ve Oğullar ; Zuhur: Cinn-i Ayin ; Bak Şu Leyleğe 2: Zümrüt Taşının Peşinde adlı filmler bugün vizyona girdi.

ŞÜPHESİZ, bu filmler arasında en dikkat çeken film ise Zübeyde, Analar ve Oğullar olacak. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü bize hediye eden Zübeyde Hanım’ın ‘Sarı Paşa’sı ile yaşadığı çatışmaların, onun uğruna verdiği mücadelenin, dirayetinin ve cesaretinin anlatıldığı film, Cumhuriyet’in 100. yılına da anlamlı bir armağan.

ZÜBEYDE, ANALAR VE OĞULLAR

CENK Yaz’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin yapımcılığını Nuri Yıldırım ve Alper Tosun üstlendi. İlber Tekinsoy’un senaryosunu yazdığı filmde Aslıhan Güner, Zübeyde karakterine hayat verirken Alican Yücesoy, Emre Kınay, Devrim Nas ve Sitare Akbaş gibi isimler rol aldı. “Kahraman doğulur mu yoksa yetiştirilir mi?” konusunu düşündüren film, hakkında pek bilgi sahibi olmadığımız Zübeyde Hanım’ın, savaşlar, salgın hastalıklar, göçler ve yokluk içinde 6 çocuğundan 4’ünü ve eşini kaybederken ‘Mustafa’sını nasıl yetiştirdiğini beyaz perdeye yansıtıyor.

ZUHUR: CİNN-İ AYİN

VİZYONA giren bir diğer film olan Zuhur: Cinn-i Ayin adlı film ise korku izleyenlerin iliklerine kadar işlemesini sağlayacak. Film, karanlık geçmişe sahip olan bir eve taşınan bir ailenin hikayesini konu ediyor. Ünlü koleksiyoner Barbaros ve ailesi, yıllar önce bir falcının şüpheli ölümü nedeniyle mühürlenen bir eve taşınır. Evle ilgili anlatılanlara aldırış etmeyen Barbaros, evlerinin arkadasındaki yıllarca kitli kalan alanı temizlerken falcıya ait olan eşyalar bulur. Eşyaları karıştırırken arasında “şeytan heykeli” bulan Barbaros, onu çok beğenir ve koleksiyonuna eklemek için evine götürür. Barbaros’un şeytan çağırma ve cinlere insan kurban etme gibi ritüeller için kullanılan bu heykeli eve getirmesiyle gücü yeniden harekete geçer.

BAK ŞU LEYLEĞE 2: ZÜMRÜT TAŞININ PEŞİNDE

ÇOCUK filmi olan Bak Şu Leyleğe 2: Zümrüt Taşının Peşinde, zorla tutulan serçe sürüsünü kurtarmak için zorlu bir maceraya atılan serçe Richard’ın hikayesini konu ediyor. Sevimli bir serçe olan Richard, sürüye yeni yolculuğunda liderik edemeyeceğini öğrenir. Bu durum üzerine Richard, tek başına uçmaya karar verir. Macera dolu yolculuğunda yeni serçelerle tanışan Richard, onlardan sürünün bir tavus kuşu tarafından zorla tutulduğunu öğrenir. Onları kurtarmak için harekete geçen Richard, bunun için gizemli bir şehrin sırrını çözüp, tavus kuşunun istediği hazineyi bulmak zorundadır.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.