SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bu fotoğraftan geriye kimse kalmadı

Bu haber 13 Şubat 2023 - 16:13 'de eklendi.

Uzun yıllar Torbalı İlçe emniyet Müdürlüğü’nde görev yaptıktan sonra Torbalı’ya yerleşen Abbas Kılıç’ın kızı, damadı, iki torunu ve dünürü depremde hayatını kaybetti.

KAHRAMANMARAŞ’TA art arda yaşanan deprem felaketleri Torbalı’ya acı yaşatmaya  deam ediyor. Uzun yıllar Torbalı İlçe emniyet Müdürlüğü’nde görev yaptıktan sonra Torbalı’ya yerleşen Abbas Kılıç’ın kızı, damadı, iki torunu ve dünürü depremde hayatını kaybetti.

KAHRAMANMARAŞ’IN Trabzon Bulvarı’nda yer alan Kocabaş Apartmanının enkazından cansız bedenlerine ulaşılan Derya Kılıç Kaya,  Harun Kaya, Ecrin Nur Kaya, Mehmet Kürşat Kaya ve Deya Kılıç Kaya’nın kayınvalidesi Kahramanmaraş’ta toprağa verildi.

AİLENİN taziyesi ise Torbalı’da. Babası gibi polis memuru olan Torbalı’da yaşayan Batuhan Klıç’ın Torbalı Mahallesi’ndeki evinde taziye çadırı kuruldu. Burada taziye dileklerini kabul eden acılı aile, büyük üzüntü içerisinde.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.